Вирішуй, поки молодий!

Переглядів: 1329 0 26.11.2012 в 20:59:51 Суспільство
Вирішуй, поки молодий!

  Народна студія ТБ і преси « Рожевий слон» «знову зібрала старшокласників шкіл  міста Добропілля в  диско-залі Центру дитячої та юнацької творчості    для участі у молодіжному проекті  «Вирішуй, поки молодий!».

   Тема проекту  « Реалізація себе у світі ( в пошуках сенсу життя)» зацікавила молодь. У формі діалогу із старшокласниками ведучі проекту Ярослав Жахалов та Наталія Пономарьова розглянули питання актуальні для сьогодення( реалізація своїх здібностей і можливостей,  як знайти своє «я», у чому сенс життя», як зробити вірний вибір професії, навчитися жити в соціумі» та інші). А допомогли дітям розібратися у цих питаннях гості зустрічі, люди, які мають досвід за плечима, реалізували свої таланти і можливості: методист відділу освіти Добропільської міської ради Еліна Олександрівна  Плужникова, психолог відділу освіти Добропільської міської ради Світлана Миколаївна Хрустенко, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Ганна Сергіївна Олексенко, випускник народної студії ТБ та преси « Рожевий слон» Олексій Грищинко та його мама  Антоніна Олексіївна. В теплій, дружній атмосфері  молодь шукала відповіді на запитання, які  їх хвилювали, дискутували, відстоювали свою позицію, свій погляд на питання, підняті у проекті.  Відеосюжети, анкети, опитування  жителів міста та   класичний музичний фон зробили зустріч цікавою та змістовною.


   Сподіваємося,що молодь, яка була присутня на проекті, зробила для себе, якісь певні висновки, замислилась над сенсом життя.


   Ведучі зустрічі побажали усім самоактуалізуватися у житті, визначити для себе мету, та незважаючи на труднощі  і  перешкоди впевнено йти до неї.  Адже сенс життя в красі та силі  прагнення до мети.

 Тетяна Олександрівна Лисенко, методист з організації ЗМІ  ЦДЮТ


Вирішуй, поки молодий!


Вирішуй, поки молодий!


Вирішуй, поки молодий!


Вирішуй, поки молодий!


Вирішуй, поки молодий!


Вирішуй, поки молодий!


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх