Виктор Дерипаска: «Наша главная задача - сохранять спокойствие и выдержку, не поддаваться на провокации"

Переглядів: 1055 0 25.02.2014 в 17:37:58 Новини місцевої влади
Виктор Дерипаска: «Наша главная задача - сохранять спокойствие и выдержку, не поддаваться на провокации
   «Наше головне завдання - зберігати спокій і витримку, не піддаватися на провокації і заклики до якихось екстремістських і радикальних дій!» - з такими словами звернувся Добропільський міський голова Віктор ДЕРИПАСКА до лідерів політичних партій та громадських організацій під час проведення засідання «круглого столу».

   21 лютого в залі засідань Добропільської міської ради міський голова зустрівся з громадськими діячами, щоб обговорити важливі питання життєдіяльності міста. 
   Поінформувавши присутніх про роботу виконавчих органів місцевої влади за 2013 рік, Віктор Трохимович наголосив, що пріоритетним завданням органів влади всіх рівнів є підвищення рівня соціального захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни.

   Начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ірина ШИРИНА у своєму виступі зазначила, що Кабінет Міністрів затвердив порядок визначення та задоволення соціально-побутових потреб та потреб у медичній допомозі ветеранів. Вона уточнила, що документ розроблено на виконання Указу Президента України «Про заходи у зв'язку з відзначенням 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років». За словами Ірини Володимирівни, визначатимуться індивідуальні потреби ветеранів війни за допомогою форми, яка встановлена Міністерством соціальної політики України і має назву «Соціальний паспорт ветерана».

   Міський голова наголосив на важливості зберегти традиції вшанування ветеранів війни та нинішніх захисників Вітчизни: «У День захисника Вітчизни 23 лютого ми вшановуємо тих, хто героїчно захищав і захищає наші рідні рубежі, хто зберігає вірність військовому обов'язку. Сердечне спасибі Вам, дорогі захисники Вітчизни всіх часів, за виховання молоді на героїчних традиціях нашого народу. Ми вдячні тим, хто сьогодні захищає спокій і велич нашої країни, в цю нелегку для всіх нас годину».

   Віктор Трохимович висловився з приводу гострої політичної ситуації в Україні та закликав представників громади зберігати спокій і витримку, не піддаватися на провокації і заклики до якихось екстремістських і радикальних дій: «Я переконаний у вашій твердій громадянської позиції, спрямованої на дотримання чинного законодавства та збереження миру!». 

   Учасники «круглого столу» підтримали міського голову стосовно того, що на разі дії всіх інститутів громадськості повинні бути направлені на збереження спокою в місті та на запобігання проявів екстремізму та радикальних дій.
   Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх