Відвідати столицю фараона в ігровому слоті Luxor Gold: Hold and Win

Переглядів: 5016 0 19.10.2022 в 22:04:17 Новини підприємств
Відвідати столицю фараона в ігровому слоті Luxor Gold: Hold and Win

Слот Luxor Gold: Hold and Win працює на програмному забезпеченні Playson на 5 барабанах і до 25 ліній виплат, натхненних найпопулярнішим містом Єгипту, розташованим на місці стародавніх Фів. Це красиве і просте місто приховує багато скарбів і багатств, які чекають, щоб їх розкопали. Відвідайте столицю фараона в казино Kosmolot, якщо бажаєте грати.

Як грати в Luxor Gold: Hold and Win Slot?

Скарби фараона широко відомі своєю величезною кількістю, і ви можете знайти та захопити деякі для себе, але перш ніж шукати, переконайтеся, що ви зробили свої ставки.

  • Ставка +/- дозволить вам маніпулювати розміром вашої ставки та збільшувати або зменшувати її.
  • Обертання є для того, щоб привести барабани в рух після вибору ставок.
  • A — це автоматичне відтворення, і ви можете використовувати його, щоб налаштувати автоматичне переміщення барабанів протягом обраної кількості разів без будь-яких перерв.
  • Thunder On/Off увімкне або вимкне швидший рух барабана.

Особливості слота

У грі є 3 спеціальні символи, серед яких Wild, який може допомогти сформувати виграшні комбо, замінюючи виграш, бонус, який може запустити бонусний раунд, і Scatter, який може запустити функцію безкоштовних обертань. Якщо ви вирішите Космолот скачати на телефон, то при реєстрації гравець отримає додатковий вітальний бонус.

Скриня зі скарбами

Над барабанами ви помітите Скриню зі скарбами, яка відкриється для збору бонусних символів, які потрапляють на сітку як під час основної гри, так і під час функції безкоштовних обертань, яка може дати вам шанс запустити додаткову бонусну гру.

Бонус

Золота монета — це бонусний символ, який виплачується лише під час бонусної функції, але вам потрібно влучити принаймні 6 монет під час того самого обертання, щоб активувати функцію. Після запуску ви отримаєте 3 повторних обертання, під час яких усі бонусні символи, що випадуть, прилипнуть до сітки, приймаючи випадкове значення із попередньо визначеного набору, який коливається від x1 до x16 ставки.

Кожного разу, коли випадає новий бонусний символ, кількість ваших повторних обертань повертатиметься до 3, і функція працюватиме, доки у вас не закінчаться повторні обертання або всі клітинки не заповняться бонусними символами. Усі значення в сітці буде підсумовано в кінці функції, перш ніж отримати нагороду.

Крім того, символи монети можуть набувати значення міні-, малого або великого джекпоту, який принесе відповідний джекпот, а заповнивши всю сітку, ви отримаєте 5000 великого джекпоту. Зверху також є таємничий символ, який може з’являтися та перетворюватися на символи міні-, другорядного чи великого джекпоту, і є ймовірність, що кілька з них потраплять на барабани.

Безкоштовні обертання

Символ розкиду може випадати лише на барабанах 2, 3 і 4, і вам потрібно вдарити 3 з них під час одного обертання, щоб запустити функцію безкоштовних обертань і отримати 8 обертань. Лише високооплачувані символи, бонуси, символи розкиду та символи Wild будуть випадати під час функції безкоштовних обертань, і якщо вам вдасться отримати додаткові 3 символи розкиду, ви виграєте додаткові 8 обертань.

Наш висновок

Слот Luxor Gold: Hold and Win виглядає приголомшливо, і тут немає нічого, чого б не вистачало з точки зору дизайну, візуального чи звукового. З точки зору теми слот не є інноваційним, але ви побачите, що тут не так багато фону, на який можна дивитися, тому більшість елементів Єгипту прив’язані до символів на екрані. Це багатофункціональна гра з функціями, здебільшого знайомими всім у спільноті, хто був у цьому трохи довше. Єдине, що є дещо недоречним, це RTP, який нижчий за середній показник у 96% і становить 95,6% із максимальним обмеженням ставки x5524.

 

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх