Відпочити у японському саду у слоті Winds of Wealth

Переглядів: 5205 1 20.10.2022 в 22:08:31 Новини підприємств
Відпочити у японському саду у слоті Winds of Wealth

Winds of Wealth — це відео-слот, створений Betsoft Gaming, який має 5 барабанів і 30 ліній виплат, які перенесуть вас у прекрасний сад сакури. Якщо вам подобається проводити час, відпочиваючи на природі, ви можете по-справжньому зануритися в цей східний досвід у Cosmolot - українське казино з ліцензією.

Як грати в слот Winds of Wealth?

Робіть ставки, і нема про що хвилюватися, бо ці вітри можуть бути ласкавими.

  • Щоб знизити або підвищити ставки, вам потрібно буде використовувати кнопки +/-.
  • Обертання змусить барабани рухатися після встановлення ставок.
  • Автоматичне відтворення — ваш друг, коли ви втомитеся від обертань вручну. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати кількість автоматичних обертань.
  • Кошик дозволить вам придбати свій доступ до бонусної функції.

Особливості слота

Дикий символ у грі може допомогти сформувати виграшні комбінації, замінюючи виграш, і він може замінити всі символи, крім символу бонусу, однак він може з’являтися на всіх барабанах, крім барабана 1.

Складений таємничий символ

Кожен барабан містить позиції символів Stacked Mystery, які замінюються випадковим символом перед початком обертання кожного барабана. Усі позиції таємничих символів заповнюються одним і тим же символом за обертання, і ці позиції можна замінити будь-яким символом, крім Wild і Bonus.

Вітри багатства

Функція Winds of Wealth запускається випадковим чином після будь-якого обертання, коли всі виграші виплачені.

Будь-які низькооплачувані символи з сітки буде видалено, і звільнено місце для нових символів, які каскадом розміщуватимуться на барабанах, і каскади зберігатимуться, доки вся сітка не буде заповнена високооплачуваними символами та лише дикими символами. Під час дії функції гра оплачуватиметься в обох напрямках, але функцію не можна повторно запустити.

Безкоштовні обертання

Бонусний символ може з’явитися будь-де на барабанах, і вам знадобиться принаймні 3 символи, щоб активувати функцію. Кількість виграних обертань визначатиметься кількістю активних символів. Ви можете виграти 10, 15 або 25 обертань за 3, 4 або 5 ініціюючих бонусних символів. У вас буде більше шансів запустити функцію Winds of Wealth під час режиму безкоштовних обертань.

Резюме

Winds of Wealth — ще один першокласний випуск від Betosft. Аудіовізуальні засоби гарно підібрані та досить приємні та створюють унікальну атмосферу, яка може вам сподобатися. Він не сподобається вашим смаковим рецепторам, якщо ви шукаєте стрімкий екшн, наповнений адреналіном, оскільки слот має середню або високу волатильність із дуже низьким максимальним обмеженням експозиції в розмірі 1500 ставки та 96,04% RTP.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 bestanalyticauto • 12:36:45, 09.05.2023
Discover avariety of cars at Analyticauto.com, from pre-owned to new models, with details
on prices, features and equipment. Compare different cars to find the one that
is right for you and get helpful advice and reviews https://analyticauto.com/
ComForm">
avatar
Наверх