Відбувся діалог з бізнесом.

Переглядів: 984 0 06.03.2012 в 19:42:33 Новини податкової інспекції
Відбувся діалог з бізнесом.
   Надійною запорукою прозорої роботи податкової служби з платниками податків, яка гарантує взаємну відповідальність усіх учасників податкового процесу є цивілізована співпраця. Саме з цією метою 29 лютого 2012 року зустрілися податківці, органи місцевого самоврядування, голова АПП Романенко М.М., громадськість та представники ЗМІ з малим та середнім бізнесом.

   Засідання "круглого столу” очолив перший заступник Добропільського міського голови Курдя І.І., який відкрив засідання та надав слово першому заступнику начальника Добропільської ОДПІ Якуніну І.В.

   Починаючи свою доповідь, Іван Володимирович Якунін наголосив, що інспекція є прихильником відкритого конструктивного діалогу з бізнесом для оперативного реагування на потреби підприємців, завдяки праці яких наповнюється бюджет держави.

   "Плодотворний діалог між платниками податків та податковою службою облегшить не тільки нашу роботу – від цього виграють держава та громадськість. Тому для податкової важлива кожна думка, коментарій чи пропозиція. Кожна наша зустріч – це унікальна можливість донести нашу загальну позицію до громадськості”, - підкреслив І.Якунін.

   З метою роз’яснення проблемних питань впровадження в дію Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності” у засіданні взяли участь фахівці відділу МРР та ЗГ. В кінці засідання було обговорено питання подальшої співпраці з громадськістю щодо своєчасного вирішення проблемних питань оподаткування і адміністрування податків. Надано обґрунтовані відповіді на численні запитання.

Добропільська ОДПІ

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх