В Доброполье принята Программа развития массового футбола

Переглядів: 1100 0 09.08.2018 в 09:00:41 Новини місцевої влади
В Доброполье принята Программа развития массового футбола

08 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Добропільської міської ради. На розгляд членів виконкому виносився 51 проект рішень, які стосувалися як різних сфер життєдіяльності міста, так і окремих мешканців Добропілля.

Члени виконкому заслухали інформацію відділу економіки про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Добропілля за І півріччя 2018 року.

Затверджено Правила користування міським пасажирським транспортом в місті Добропіллі, які визначають права і обов’язки пасажирів, порядок перевезення, оплати, а також відносини автомобільних перевізників і пасажирів під час надання транспортних послуг.

Прийнято рішення про продовження конкурсу серед багатоквартирних будинків «Улюблений дворик» до 20 вересня 2018 року.

Члени виконкому схвалили Програму розвитку масового футболу в місті Добропіллі на 2018-2020 роки. Головною метою реалізації Програми є активне залучення до занять футболом всіх верств населення міста Добропілля, створення умов для залучення до занять футболом якомога більшої кількості дітей та молоді, впровадження здорового способу життя в повсякденний побут жителів та забезпечення їх зайнятості у вільний час.

Прийнято ряд рішень щодо оренди комунального майна та опіки та піклування над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх