Відбулися громадські обговорення Стратегії розвитку Добропільської об’єднаної територіальної громади + ФОТО

Переглядів: 728 0 26.01.2020 в 07:30:09 Новини місцевої влади
Відбулися громадські обговорення Стратегії розвитку Добропільської об’єднаної територіальної громади + ФОТО

23 січня в актовій залі виконкому відбулися громадські слухання щодо проекту Стратегії розвитку Добропільської міської об’єднаної територіальної громади на період 2020-2030 роки за участю народного депутата України Вікторії ГРИБ та міського голови Андрія АКСЬОНОВА.

В обговоренні взяли участь голови населених пунктів, що увійдуть до складу громади, депутати, представники бізнесу, відділів та управлінь міської ради, організацій, установ, учнівської молоді та громадських організацій міста.

Після презентації проєкту Стратегії, яку провела начальник відділу економіки Олена МИСЯКІНА, присутні долучились до обговорення.

Вікторія Олександрівна підкреслила необхідність диверсифікації економіки мономіст, що залежать від вугільних підприємств, важливість створення нових робочих місць. Питання, які виникають в процесі трансформації вугільних регіонів, повинні бути відображені в Стратегії розвитку.

Андрій Анатолійович пояснив присутні основні напрямки розвитку міста та розказав про конкретні кроки, які в цих напрямах вже зроблено.

Консультант від Проекту ЕRA «Економічна підтримка Східної України» Ірина КОВРА доповіла про подальші етапи розробки, прийняття та реалізації Стратегії.

Спеціаліст з розвитку громад Чикунова Ю. пообіцяла, що представниками проекту буде здійснюватись супровід реалізації Стратегії також і в частині пошуку донорських коштів.

strat1

strat

strat2

 


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх