В учебных заведениях Доброполья прошла акция: "Неделя благотворительности" + ФОТО

Переглядів: 872 0 19.03.2014 в 17:36:52 Суспільство
В учебных заведениях Доброполья прошла акция:

  «СИЛА ЄДНОСТІ У МИЛОСЕРДІ»


            Саме такий  вислів влучно підходять для назви матеріалу цієї статті, яка висвітлюватиме корисну справу милосердя, тим паче, коли кожна доба наших сучасних буднів наповнена тривогою, невпевненістю, розгубленістю та острахом за майбутнє. Але як і притаманно нашим землякам, навіть в тяжкі годи ми не байдужі до чужої біди. Це підтверджують результати акції «Тижні благодійності», які пройшли у навчальних закладах відділу освіти Добропільської міської ради. 

              У березні цього року на ім`я Ольги Володимирівни Гетьман, начальника відділу освіти, надійшло звернення від директора благодійного фонду «Надія»  Н. В. Іваньо, про підтримку вищезазначеної акції. Коли про це дізналися активісти учнівського самоврядування, то з притаманною їм відповідальністю  рішуче взялися за виконання дорученої справи. Зібрані кошти надійшли від благодійників в ролі яких стали діти, педагоги, батьки. Загальними зусиллями зібрано 10 000 гривень. Для когось ця сума мізерна, а для нашої громади це схвальний вчинок! Хочеться відзначити приємне закономірне здивування: діти загальноосвітньої школи-інтернату зібрали найбільше коштів – 2 000 гривень, а заклади де вчаться діти замужніх батьків – трохи більше сотні… Спрацьовує відомий з дитинства вислів «біда навчить», або «друзі пізнаються у біді».

 


             Саме друзями стали велика громада Добропільської міської дитячо-юнацької організації «Мрія» та Елла Кононенко, якій потрібні кошти на операцію з пересадки нирки. 19 березня  лідери шкіл, які були найактивнішими у ході акції, передали кошти мамі Елли, яка приїхала із с. Шилівка  Дніпропетровської області. Вона вдячна всім за підтримку у скрутній ситуації, обіцяла повідомляти про стан здоров`я донечки. Ми її запевнили, що будемо вболівати і надалі та молитися про покращення.

             Окремих слів вдячності заслуговують організатори благодійної справи із дитячих організацій «Маяк» ЗОШ-інтернату, «Сузір`я» ЗОШ № 15, «Ювента» ЗОШ № 9, «Козацьке братство» НВК-ліцею, сума їх внеску найбільша. Результати участі у цій гуманній справі будуть враховані дитячим організаціям у рамках  міської довготривалої благодійної акції «Чарівний світ добра», яка проходить із вересня по травень цього навчального року, та є одним із заходів  у програмі «Стимул-рейтинг»


Валентина Верещагіна, методист ЦДЮТ, 
координатор діяльності учнівського 
самоврядування у місті Добропілля.


В учебных заведениях Доброполья прошла акция:


В учебных заведениях Доброполья прошла акция:


В учебных заведениях Доброполья прошла акция:


В учебных заведениях Доброполья прошла акция:


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх