В с.Анновка открылся памятник погибшим воинам + ФОТО

Переглядів: 1473 0 31.10.2013 в 13:32:24 Новини району
В с.Анновка открылся памятник погибшим воинам + ФОТО
   З нагоди відзначення 70-річчя звільнення Донбасу і Добропільського району, 69-ї річниці звільнення України від німецько-фашистських загарбників, 30 жовтня в с. Ганнівка Ганнівської сільської ради було проведено урочистий захід до 69-ї річниці звільнення України від німецько-фашистських загарбників `Пам`ять буде вічною!` (реконструкція братської могили радянських воїнів в рамках реалізації проекту місцевого розвитку на загальну суму 20 тис. грн.). 

   Завдяки зусиллям громади села, підтримці районної та обласної влади проведено реконструкцію братської могили загиблим радянським воїнам, в якій захоронено 17 солдатів та 2 сім’ї мирних жителів, які теж загинули восени 1943 року.

   Участь у відкритті прийняли голова райдержадміністрації Юрій Середа, заступник голови райдержадміністрації О.Іватіна, заступник голови районної ради В. Карнаушенко, голова районної організації ветеранів Л. Пакіна, Ганнівський сільський голова О.Тітов, голова первинної ветеранської організації Ганнівської сільської ради Т. Заровня, настоятель Благочинний Добропільського округу протоієрей отець Федір, пошуковці пошукового загону «Плацдарм», ветерани війни І. Макєєв та Г. Білоусов, учні, громада села, депутати районної і сільської ради.

   Виступаючі привітали всіх присутніх зі святом – Днем визволення України, подякували громаді, сільському голові  за активну участь у роботах по благоустрою пам’ятників та братських могил.

   Отець Федір відслужив панахиду за загиблими воїнами та закликав всіх присутніх пам’ятати про велич подвигу наших прадідів, берегти цю пам'ять та з Вірою в серці робити добрі справи на благо всієї громади.

   Вітаючи присутніх зі святом, а особливо ветеранів війни, голова райдержадміністрації Ю. Середа подякував їм за перемогу та запевнив, що в районі і надалі будуть реалізовуватися ініціативи Президента України В. Януковича, жоден ветеран не залишиться без уваги, у всіх населених пунктах будуть продовжуватися роботи по благоустрою пам’ятників загиблим радянським воїнам – визволителям.

Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх