В ООШ I-II ступеней №6 начал работу футбольный клуб

Переглядів: 1818 0 12.11.2016 в 10:00:21 Освіта
В ООШ I-II ступеней №6 начал работу футбольный клуб

МИ обираємо здоров’я! 


На сьогоднішній день актуальним питанням у молоді є ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ. Стало дуже модно займатися спортом. 

ЗСЖ — це спосіб життя окремої людини, спрямований на профілактику хвороб і зміцнення здоров’я. Він включає такі принципи, як дотримання режиму дня, раціональне харчування, фізичну культуру, дотримання правил гігієни, відсутність шкідливих звичок, доброзичливе ставлення до оточуючих, активний відпочинок, сприятливі умови життя. 

На базі кімнати школяра «Сонячна країна» в Добропільській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №6 розпочав роботу футбольний клуб «Блискавка». Керівник клубу Подопригора Олександр Олександрович – тренер футбольної команди, Пузанов Костянтин – голва спортивного комітету шкільного самоврядування, помічник тренера. 
Футбольний клуб має дві групи: старшу та молодшу. Загальна кількість дітей – 40 чоловік. Секцію футболу відвідують не тільки хлопці, а й дівчата — Кароліна Краскова та Ольга Сабірова (учениці 7 класу). 
« Я не уявляю свого життя без футболу. Бо футбол це моє все: мої друзі, моє здоров’я, мій відпочинок. Я можу грати у футбол постійно і не втомлюватися, бо під час гри відпочиває моя душа…» — каже Кароліна. 
Ольга говорить: «Футбол в справжній час – це найпопулярніший вид спорту. В нашій школі всі також люблять футбол, грають в нього завжди: навесні, влітку, восени і навіть взимку.» 
В селищі ім.. Жданова, там де розташована школа, немає місця для активного відпочинку дітей. Щоб уникнути дитячого травматизму, бо діти грають на розвалинах заводів, на проїзній частині. Це і стало метою створення клубу. 
З нами своїм враженням поділилася мама двох футболістів Двореченець Олена Павлівна: «Тепер наші діти не грають аби де, поки ми на роботі. Бо не всі батьки мають змогу водити дітей у міські спортивні зали на заняття в секціях. Я спокійна за своїх синів, коли вони знаходяться на тренуванні. Бо знаю, що Олександр Олександрович не залишить без уваги кожну дитину. Він майстер свого діла, бо може зацікавити всіх дітей у заняття.» 
Здоров’я — це найвище благо, дароване людині природою. Без нього життя не може бути повноцінним і щасливим. Здоровим потрібно бути з раннього дитинства, добре здоров’я дається Богом та батьками, але зберігати його мусить кожен сам. Не можна розраховувати на те, що можна залишитися здоровим, зовсім не докладаючи до цього ніяких зусиль. Здоров’я в усі часи вважалося найвищою цінністю, що є важливою складовою активного творчого життя, радості та благополуччя людини. 
Автор статті Шевченко Антоніна 
фото Власов Ярослав (учень 5 класу)


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх