В марте 2016 страховщиками Добропольской ОГНИ уплачено единый социальный взнос на сумму 6,7 млн. грн.

Переглядів: 1380 0 25.03.2016 в 21:43:54 Новини податкової інспекції
В марте 2016 страховщиками Добропольской ОГНИ уплачено единый социальный взнос на сумму 6,7 млн. грн.

Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області повідомляє, що станом на 25.03.2016 року платниками інспекції сплачено 6,7 млн.грн. єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, а саме: - платники м. Добропілля сплатили – 4,8 млн.грн., Добропільського району – 0,7 млн.грн., Олександрівського району – 1,2 млн.грн.

Забезпечення своєчасних надходжень єдиного соціального внеску є одним із основних напрямів роботи інспекції. Сьогодні працівники інспекції приділяють максимум зусиль для того, щоб платники ЄСВ не відчували жодних незручностей при виконанні свого громадського та конституційного обов’язку, адже єдиний соціальний внесок – це джерело пенсій та соціальної допомоги.

Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області ще раз звертає увагу що фізичні особи-підприємці та юридичні особи, які мають найманих працівників, зобов'язані сплачувати єдиний соціальний внесок, нарахований за календарний місяць, не пізніше 20 числа місяця, наступного за звітним. Для фізичних осіб - підприємців, які застосовують спрощену систему оподаткування граничний термін сплати єдиного внеску «за себе» є 19 число місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний внесок.     ,

У разі якщо останній день сплати єдиного внеску припадає на вихідний або святковий день, останнім днем сплати вважається перший робочий день, що настає за вихідним або святковим днем.

Нагадуємо, що починаючи з 1 січня 2016 року мінімальний розмір ЄСВ за місяць для підприємців «за себе» -складає 303,16 грн. (1378,00 х 22%).

 

 

Сектор організації роботи

Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх