В Доброполье стартовал V Форум педагогов + ФОТО

Переглядів: 1012 0 29.08.2019 в 07:30:40 Освіта
В Доброполье стартовал V Форум педагогов + ФОТО

27 серпня 2019 року на базі Добропільського НВК № 4 відбулось урочисте відкриття V Форуму освітян Добропілля «Нова українська школа: навчаємося вчити по-новому».

Серпнева зустріч освітян - особлива традиція, зігріта теплом останніх літніх днів і любов'ю до професії педагога. А цьогорічна – це підведення підсумків першого року впровадження Нової української школи, перших досягнень і надбань, аналіз нагальних проблем, визначення напрямків динамічного руху вперед, до нових вершин, що знаменують початок шкільного марафону довжиною в рік.

Вражаючим і яскравим було вітання вихованців Центру дитячої та юнацької творчості «З Україною в серці».

На Форумі були присутні начальник відділу освіти Добропільської міської ради Інна КАЛЬЧЕНКО, голова громадської організації «Громадський простір «Розвиток» Сергій КАЛІНІН, керівники закладів освіти, головні спеціалісти відділу освіти, завідувач методичного кабінету відділу освіти, керівники закладів освіти та їх заступники, керівники предметних науково-методичних комісій та методичних об’єднань міста - категорія професіоналів, які в змінах вбачають новий виток інтересу до професії, ресурси для подальшого розвитку, нові можливості. Всі ті, хто рухає освіту, хто не байдужий до її реформування, чиєю потребою є розвиток, рух уперед.

Інна Володимирівна відкрила роботу першого дня Форуму, привітавши педагогів Добропілля з наближенням нового навчального року та визначивши досягнення й пріоритетні напрямки роботи. 

Вітанням від методичного кабінету з відзначенням досягнень педагогів – учасників обласного Конгресу освітян та міського Форуму відзначився виступ завідувача методичного кабінету Ірини ГОРДІЄНКО.

Урочисте відкриття завершив флешмоб «Велика родина», де у великім дружнім колі об’єдналися вихованці хореографічних колективів, молоді педагоги закладів освіти м. Добропілля, всі учасники Форуму, присутні, гості.

Цікавою та різнобарвною, креативною та надихаючою на нові звершення була виставка новаторських практик «Дизайн Нової української школи: рік другий», де педагоги всіх закладів освіти міста та методисти мали можливість презентувати власні інноваційні розробки, а також перейняти успішний досвід колег. Позитивні відгуки про захід та побажання наступних зустрічей учасники залишили в анкетах зворотного зв’язку.

Найбільші враження учасники залишили щодо перегляду локацій: «Методичні практики сучасної української школи», «Дизайн опорних шкіл», «Нова українська школа - стартап нових ідей», «Цікава психодіагностика», «Інклюзивна освіта», «Спорт заради розвитку» - нова концепція розвитку фізичного виховання в Україні», «Великий світ на кінчиках маленьких пальчиків», «Сучасний Hend made», «STEAM-проекти на уроках природничо-математичних дисциплін: від ідеї до втілення».

Форум продовжився роботою експертної панелі. До уваги учасників було запропоновано 8 майстерень, де працівники методичного кабінету відділу освіти провели коучинг-студії, продемонстрували можливості тренінгового формату роботи, долучили до роботи з інформаційними технологіями та хмарними сервісами.

Організатори та учасники висловлюють щиру подяку колективу НВК № 4 на чолі з директором Світланою ТОМЧУК за гостинність та сприяння проведенню першого дня V Форуму освітян Добропілля «Нова українська школа: навчаємося вчити по-новому».

osv for

osv for1

osv for2

osv for3

osv for4

osv for6


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх