В Добропольском районе прошли военно-спортивные соревнования "А ну-ка, парни!" + ФОТО

Переглядів: 1016 0 22.02.2014 в 22:47:24 Новини району
В Добропольском районе прошли военно-спортивные соревнования
   З метою патріотичного виховання підростаючого покоління 21 лютого 2014 року в усіх загальноосвітніх закладах району відбулись спортивні змагання «Ну-мо, хлопці!», «Уроки мужності», відвідування та привітання ветеранів війни вдома.
 
   В Ганнівській ЗОШ відбувся фестиваль патріотичної пісні та конкурс фотоальбомів «Мій армійський альбом».
Цікаві конкурси підібрані викладачами предмета «Захист Вітчизни» «Солдат на кухні», «Кенгуру», «Перетягування канату» та багато інших, сподобалися і учасникам змагань, і вболівальникам.     Було весело, азарт та жага перемоги спонукали гравців бути спритними та непереможними у змаганнях.
   Цікавим для всіх були:стройова підготовка, одягання протигазу та захисного костюму на час, стройові прийоми без зброї  зі зброєю, надання першої медичної допомоги.
   Спортивне свято додало наснаги юнакам та посилило прагнення до підкорення нових вершин.
 
   В Святогорівській ЗОШ у вправності, швидкості змагалися наймолодші учні школи під час спортивних змагань «Маленькі воїни України».
   Змагалися команди «Стрільці» та «Молодці».Майбутні захисники Вітчизни приймали участь в різноманітних естафетах. Діти проявили себе  відмінними знавцями історичного минулого України. Нікого не залишили байдужим веселі конкурси.
   Учні Добропільської та Октябрської ЗОШ відвідали вдома ветеранів війни Стрельцова Й.С., Сидельникова П.К., Костюченко П.Ф., Андрієнка І.С.
   Школярі привітали ветеранів зі святом, поспілкувалися з ними. Ветерани завжди бажані гості в школах.
   Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх