В Добропольском районе открылась детская площадка + ФОТО

Переглядів: 1822 0 15.05.2017 в 13:00:31 Новини району
В Добропольском районе открылась детская площадка + ФОТО

В селі Новоукраїнка свято розпочалося з відкриття дитячого майданчика, якому жителі села дали чудову назву «Веселкове дитинство». В цьому маленькому затишному селі немало дітлахів, які довго чекали на майданчик. А дорослі давно готувалися до його встановлення. Неодноразово піднімали це питання перед селищною радою. І нарешті сталося...

Цікава історія створення цього майданчика. Жителі всіх сіл Святогорівської селищної ради просили кошти на майданчик. І селищний голова оголосив на сесії, що першими отримають кошти ті, хто хоча б пісочницю для дітей зробить своїми руками. Жителі села Новоукраїнка на чолі з депутатом районної ради Людмилою Камінською та депутатом селищної ради Петром Смучком не довго барилися. І з’явилася біля клубу пісочниця. Селищна рада з місцевого бюджету закупила обладнання, а встановлювали та облаштовували майданчик самі жителі.

На святі була присутня голова Добропільської районної ради. Вона привітала всіх присутніх з святом Матері та відкриттям майданчику.

Учасники художньої самодіяльності, знову ж таки з села Новоукраїнка подарували присутнім пісні і танці. Треба відзначити, що маленькі учасники «клубу «Україночка» нічим не поступляться колективам інших клубних закладів району.

Як годиться на відкритті – перерізали стрічку. Це право жителі надали селищному голові Віктору Бєлянкіну і депутату селищної ради Петру Смучку. І відразу майданчик заполонили діти. Заради їх радісних посмішок варто робити такі добрі справи.

Свято стало ще однією сходинкою до згуртування односельців, до сімейного зближення та родинного єднання.

А напередодні свята в селі на місцевому ставочку оселився лебідь. Декілька днів перед цим він з’явився біля подвір’я місцевого жителя. Літати не міг. Його виходили і тепер він гордовито плаває серед сільських гусей.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх