В Доброполье в ближайшее время планируется открытие отделения анестезиологии и реанимации + ФОТО

Переглядів: 1116 2 06.02.2014 в 17:42:17 Суспільство
В Доброполье в ближайшее время планируется открытие отделения анестезиологии и реанимации + ФОТО

   Серед основних засад сучасної медичної галузі - удосконалення надання допомоги у лікуванні та обслуговуванні людей. Відповідні завдання передбачені у соціальних ініціативах Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА, зокрема щодо забезпечення доступності медичної допомоги та медичного обслуговування для населення держави, розвитку інфраструктури закладів охорони здоров’я.

   Розвиток сучасної медицини на Добропільщині постійно знаходиться в центрі уваги міської влади. 
Так, 05 лютого Добропільський міський голова Віктор ДЕРИПАСКА відвідав КЛПЗ «Добропільська міська лікарня». Тут найближчим часом планується відкриття відділення анестезіології та реанімації, в якому вже проведено капітальний ремонт за рахунок коштів обласного бюджету та здійснено оснащення сучасним медичним обладнанням (у т.ч. апарат ультразвуковий діагностичний, апарати штучної вентиляції легенів, електрокардіостимулятор зовнішній, аерозольні інгалятори ультразвукові та багато іншого).


   Віктор Трохимович також відвідав травматологічне відділення лікарні, щоб ознайомитись, як воно функціонує, та які проблеми непокоять медичний персонал та хворих. Під час візиту міський голова звернув увагу на необхідність проведення капітальних ремонтів приміщень даного відділення та покращення його матеріально-технічного оснащення. Над їх вирішенням і буде невдовзі працювати керівництво міста спільно із медиками. 

   У ході обговорення головний лікар міської лікарні Вадим БАБКОВ зазначив, що в 2013 році було проведено комплекс заходів в рамках програми «Репродуктивне здоров’я нації». Так, за кошти обласного бюджету для акушерсько-гінекологічного відділення було придбано нове медичне оснащення, в тому числі реанімаційна система для новороджених. Під час спілкування з медичним персоналом Віктор Трохимович відзначив, що охорона здоров'я сьогодні є ключовою, стратегічною галуззю розвитку країни, яка і надалі залишатиметься в центрі уваги Глави держави Віктора ЯНУКОВИЧА.

   Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля

avatar
2 AFINA • 12:52:54, 11.02.2014
да сколько тут до апреля, то! И так прогресс какой! clap
avatar
1 Катюша • 18:52:08, 06.02.2014
К сожалению не в близжайшее время!в апреле месяце только оборудование будут устанавливать!
ComForm">
avatar
Наверх