В Доброполье состоялось обсуждение по реализации государственной молодежной и семейной политики

Переглядів: 887 0 06.02.2014 в 22:19:36 Новини району
В Доброполье состоялось обсуждение по реализации государственной молодежной и семейной политики

   До Добропілля завітала делегація у складі спеціалістів управління у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації на чолі із начальником управління Лілією ЗОЛКІНОЮ
   05 лютого представники облдержадміністрації зустрілись з Добропільським міським головою Віктором ДЕРИПАСКА та керівниками відповідних відділів міської ради, щоб обговорити важливі питання у напрямку реалізації державної молодіжної та сімейної політики в Добропіллі.
   Під час свого візиту Лілія Іванівна також зустрілась з лідерами молодіжних та жіночих громадських організацій міста та району. Під час спілкування, начальник обласного управління у справах сім’ї та молоді ознайомила присутніх з проектами та заходами Регіональної комплексної програми «Молодь і сім’я Донеччини. 2013-2017 роки» (докладно тут). Корисною для всіх присутніх виявилась інформація про проведення конкурсу на отримання гранту Президента для обдарованої молоді в 2015 році.
   У свою чергу лідери молодіжних організацій поділились з гостями та присутніми досвідом своєї громадської та проектної діяльності. Також було обговорено перспективи розвитку молодіжної та сімейної політики в Добропіллі на 2014 рік.
   Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх