В Доброполье прошла встреча специалистов ОГНИ с плательщиками налогов

Переглядів: 927 1 21.04.2014 в 11:15:04 Новини податкової інспекції
В Доброполье прошла встреча специалистов ОГНИ с плательщиками налогов

   Днями фахівцями Добропільської ОДПІ проведено чергову зустріч з платниками податків: представниками малого та середнього бізнесу, ФО - підприємцями.

   Відкриваючи семінар - нараду, перший заступник начальник інспекції Якунін Іван Володимирович підкреслив аполітичну позицію органу доходів і зборів в своїй роботі. Він зауважив, що економічне життя в країні не зупиняється і Добропільська ОДПІ разом з Олександрівським відділенням виконує свої функції із забезпечення реалізації державної політики з питань податкового законодавства в повному обсязі.

   Також було зазначено, що головними пріоритетами діяльності інспекції та ії відділення завжди були і залишаються своєчасне наповнення бюджету, якісне обслуговування платників із застосуванням новітніх технологій та постійне удосконалення адміністрування податків. «Наше завдання – чути платників податків, радитися з ними та удосконалювати систему так, як цього очікує від нас суспільство», - наголосив посадовець.

   Зустріч пройшла у форматі конструктивного і відвертого діалогу. Представники бізнесу мали можливість висловити свої думки та пропозиції щодо ведення бізнесу, змін у законодавстві.

   Присутні висловили пропозиції щодо вдосконалення діючих електронних сервісів, а саме пролонгації дії електронних ключів та розширення можливостей «Електронного кабінету платника податків».

   На завершення зустрічі Іван Володимирович запевнив присутніх, що Добропільська ОДПІ і надалі підтримуватиме партнерський діалог з платниками податків, дослухатиметься до них, а всі питання, які виникатимуть, будуть вирішуватися оперативно. Проведена зустріч вкотре підтвердила, що конструктивний діалог з платниками податків дозволяє ефективно вирішувати проблемні питання, що в свою чергу, сприяє стабільному наповнення бюджетів всіх рівнів.

  Источник: Жизнь Добропольского края


Джерело: сайт міста Добропілля

avatar
1 Dzimyan • 13:57:46, 21.04.2014
Так все плательщики налогов заняты автомайданом. Кто на встречу пришел?
ComForm">
avatar
Наверх