В Доброполье прошел концерт ко Дню людей пожилого возраста + ФОТО

Переглядів: 1437 0 05.10.2017 в 11:00:43 Заходи культури
В Доброполье прошел концерт ко Дню людей пожилого возраста + ФОТО

3 жовтня в актовій залі музичної школи пройшов святковий концерт до Дня людини похилого віку.

Вокальні та інструментальні композиції у виконанні викладачів музичної школи потішили глядачів та подарували аудиторії піднесений настрій.

Заступник Добропільського міського голови Олексій ГАЛИЦЬКИЙ привітав присутніх зі святом, подякував за величезний внесок в життя нинішніх і прийдешніх поколінь. Від імені міського голови Андрія АКСЬОНОВА Олексій Анатолійович подарував сто квитків на концерт ВІА «Пламя», який відбудеться в Добропіллі 18 жовтня 2017 року.

poh vik1

poh vik2

В ході свята віддали данину поваги та вшанували хвилиною мовчання померлих ветеранів війни та праці.

Голова Добропільської міської організації ветеранів Микола ШВЕД виступив з промовою, в якій поздоровив соратників, побажав сили духу та тіла. Також Микола Тимофійович вручав почесні грамоти та квіти людям поважного віку, які зробили значний вклад у розвиток суспільства.

poh vik3

poh vik4

Букетом та оплесками привітали ветерана педагогічної праці 99-річну Олександру Іванівну Мамонову, яка звернулась до залу з проникливими словами про те, що саме прості люди, які працюють заради інших, люблять та цінують життя, роблять нашу планету краще.

poh vik5

Завершився захід запальним танцем вихованців колективу «Аеліта», який став яскравою фінальною крапкою у святковій програмі.

poh vik6


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх