В Доброполье празднуют 200-летие Т.Г. Шевченко

Переглядів: 919 0 28.02.2014 в 18:24:20 Новини району
В Доброполье празднуют 200-летие Т.Г. Шевченко
   Добропільський міський голова Віктор ДЕРИПАСКА провів розширену робочу нараду, на якій було заслухано інформацію щодо підготовки Добропільської міської ЦБС до святкування 200-річчя Тараса Шевченка.
   За словами директора ЦБС Олени ЛАДЧЕНКО, бібліотеками Добропільської міської ЦБС спільно із загальноосвітніми закладами, музичною школою та Центром дитячої і юнацької творчості розроблено цілий ряд заходів, які дадуть можливість кожному бажаючому знову відкрити для себе Тараса Григоровича, нового і завжди сучасного. «Запрошую всіх відвідати наші книжкові виставки,  шевченківські читання, поетичні колажі, літературно-музичні години, уроки мистецтва, конкурси дитячої творчості та інше», - звернулась Олена Віталіївна до присутніх.
   Також вона повідомила, що бібліотеки нашого міста вже взяли участь в обласному конкурсі дитячої творчості «Шануймо слово Кобзаря». А на разі  бібліотека – філія № 1 м. Добропілля бере участь у Всеукраїнському фотоконкурсі «map-Ukraine Шевченкіана», організованому Національною бібліотекою України для дітей. На конкурс вже відіслано фото, на якому зображено Горенкова Клима біля пам’ятника Великому Кобзареві, який створив власноруч його батько, шахтар за професією та скульптор за покликанням. 
   Завершила свій виступ Олена Ладченко словами: «Поезія і проза Тараса Шевченка живе серед нас і вселяє віру і надію, допомагає переборювати труднощі. Шануймо пам'ять Великого Кобзаря!».
   Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх