В Доброполье отметили молодых деятелей и активистов

Переглядів: 1446 7 01.07.2014 в 17:41:23 Новини району
В Доброполье отметили молодых деятелей и активистов

   «Конституція - головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу», - з такими словами Добропільский міський голова Віктор ДЕРИПАСКА звернувся до присутніх під час чергової розширеної наради з начальниками відділів та управлінь міської ради.
   З нагоди 18-ої річниці першої Конституції незалежної України та Дня молоді керівник міста вручив Подяки молодим діячам нашого міста. Так, Віктор Трохимович відзначив самовіддану працю в наданні волонтерської допомоги громадянам, які потрапили у скрутні життєві обставини, гуманізм та милосердя, активну життєву позицію Вадима ХРАПТОВИЧА (ГО «Твій шанс), Лідії ЧЕРКАШИНОЇ. Слова вдячності за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, впровадження в практику роботи сучасних технологій, пошук креативних методів і прийомів навчання та виховання отримали Тетяна ДУДУШКО (вчитель початкових класів  НВК № 4), Євген САГАЙДАК (керівник гуртків Центру дитячої та юнацької творчості м. Добропілля), Ганна САФОНОВА (завідувач бібліотеки-філії №1 Добропільської міської ЦБС). Член громадської організації «Добропільське товариство захисту тварин «Вірність» Андрій КЛИМОВ отримав лист Подяки за внесок у реалізацію молодіжної політики м. Добропілля, пошук креативних методів і прийомів проведення молодіжних заходів.
   Вітаючи нагороджених, Віктор Трохимович виразив надію, що разом з усвідомленням обов’язків молодь зробить все для облаштування життя в країні за Основним Законом і сумлінням.

   Источник: http://radadobropillya.org


Джерело: сайт міста Добропілля

avatar
1
5 dobrepole • 22:01:48, 02.07.2014
Ну так когда одних и тех же награждают, то это не есть хорошо. Сегодня одни, завтра другие. Тем более из тех, кого наградили, троих лично знаю и все заслуженно были отмечены.
avatar
0
3 Dzimyan • 21:25:05, 02.07.2014
Я не знаю, меня тот лидер с друзей удалил в истерическом порыве ))
Меня все вопрос мучает, он работает где-нибудь? Создает добавленную стоимость?
avatar
0
1 dobrepole • 17:37:13, 02.07.2014
Все деяния организации добавляются в группе Добро
avatar
0
2 Volonter • 21:13:15, 02.07.2014
По моему вся деяния добавляются на сайт smile да и еще есть группа другая.
avatar
0
4 dobrepole • 21:52:12, 02.07.2014
Какая другая? Группа Добро - одна. Остальные фейки)
ComForm">
avatar
Наверх