В Доброполье местная власть и полиция решали, как уберечь детей

Переглядів: 1696 0 24.09.2016 в 02:30:50 Новини поліції
В Доброполье местная власть и полиция решали, как уберечь детей

Як допомогти дітям знайти порозуміння та застерегти їх від згубних вчинків, які ведуть до кримінальної відповідальності – вирішували  поліцейські разом з представниками служби у справах дітей та спеціалістами освіти на нараді у відділі освіти Добробільської райдержадміністрації.

Сьогодні у відділі освіти Добробільської райдержадміністрації відбулася нарада з питань попередження злочинності, правопорушень та насильства серед неповнолітніх. Участь у нараді взяли спеціалісти освіти, правоохоронці та представники служби у справах дітей Добропільської райдержадміністрації.

Під час круглого столу поліцейські ще раз нагадали представникам освіти про скоєння кримінального правопорушення неповнолітніми у Мирнограді. А саме про факт спричинення тілесних ушкоджень та приниження у відношенні неповнолітньої школярки її однолітками. Цей жахливий випадок став можливий внаслідок недостатнього контролю батьків та вчителів за проведенням вільного часу неповнолітніми учасниками цього інциденту.  

Уважно вислухавши працівників ювенальної превенції учасники наради наголосили, що питання профілактики правопорушень та попередження злочинності серед неповнолітніх, з усього обсягу нагальних питань є особливо гострими та вкрай важливими на сьогоднішній день. Тому, задля попередження скоєння правопорушень дітьми, представники освіти спільно з поліцейськими розробили ряд  профілактичних заходів в учбових навчальних закладах.  

За пропозицією правоохоронців до організації дозвілля підлітків було вирішено залучити громадську організацію «Ліга майбутніх поліцейських», яка активно працює у Добропіллі.

Також було вирішено, що на кожній «Раді профілактики», які щомісячно будуть проводиться в усіх школах, буде присутній працівник ювенальної превенції. На такі наради обов᾿язково будуть запрошуватися батьки, які не справляються зі своїми обов’язками.

Співробітники ювенальної превенції ще раз зауважили, що наша спільна мета — зберегти власне майбутнє і майбутнє держави — наших дітей. 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх