В Доброполье детское общественное формирование «Лидер» узнало о работе милиции изнутри + ФОТО

Переглядів: 2224 0 03.09.2013 в 10:11:49 Новини поліції
В Доброполье детское общественное формирование «Лидер» узнало о работе милиции изнутри + ФОТО

   Віднедавна на території м. Добропілля функціонує дитяче громадське формування «Лідер». У його склад входять кращі учні міських шкіл. Одним із завдань організації є надання допомоги адміністрації школи та співробітникам кримінальної міліції у справах дітей.

   Юні помічники правоохоронців стежать за порядком у школі та на прилеглої території, проводять роз'яснювальну роботу серед підлітків, разом вивчають правові основи.

   З метою налагодження тісної співпраці з органами внутрішніх справ, для членів формування «Лідер» міліціонери провели екскурсію по Добропільському МВ. Хлопці побували в музеї добропільської міліції, відвідали чергову частину і тир, де юним «лідерам» продемонстрували навчальний автомат Калашникова, пістолет Макарова, а також спеціальні засоби захисту стражів закону: бронежилет, каску і гумову палицю.


   Наприкінці зустрічі начальник кримінальної міліції у справах дітей Добропільського МВ Олександр Черкашин розповів дітям про робочі будні співробітників міліції, побажав успіхів в їх «правоохоронній» діяльності та відповів на всі питання підлітків.

 
 
Прес-служба Добропільського МВ
ГУМВС України в Донецькій області

Источник: http://mvs.gov.ua



Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх