В Доброполье дети из многодетных семей раскрыли свои таланты + ФОТО

Переглядів: 1002 0 06.02.2014 в 22:26:48 Суспільство
В Доброполье дети из многодетных семей раскрыли свои таланты + ФОТО

   Справжнє свято дитинства, творчості і таланту відбулося 05 лютого в Центрі дитячої та юнацької творчості м. Добропілля. Цього дня в залі Центру зібралися діти, які живуть в прекрасних сім'ях з гордим званням - багатодітна сім'я, щоб розкрити свої таланти в різних номінаціях. Це хореографія, музично - інструментальне мистецтво, вокал, художнє слово, декоративно-прикладне творчість.

   Конкурсантів фестивалю «Таланти багатодітної родини» вітали почесні гості -Добропільський міський голова Віктор ДЕРИПАСКА та начальник управління у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації Лілія ЗОЛКІНА.

«Підтримка багатодітних родин - одне із головних завдань у переліку нових соціальних ініціатив Глави держави і постійно перебуває на контролі органів міської влади, - підкреслив Віктор Трохимович, - В Добропіллі створені всі умови для реалізації соціально направленої державної політики Президента України, в центрі якої − сім’я, дитина, молодь».

   «2013 рік, проголошений Президентом Віктором ЯНУКОВИЧЕМ Роком творчості, дав свої результати. Тисячі талановитих та обдарованих дітей змогли реалізувати свої можливості в різноманітних конкурсах, фестивалях, проектах!» - зазначила Лілія Іванівна та побажала учасникам фестивалю вдалих виступів та перемог.
Після яскравих виступів поважне журі підвело підсумки та визначило переможців фестивалю, які візьмуть участь в обласному фестивалі «Таланти багатодітної родини». Всі учасники фестивалю отримали призи та подарунки від голови Добропільської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості України Петра ДРЕВАЛЯ.
   Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх