В ЦДЮТ г.Доброполья прошли занятия, направленные на воспитание любви к Родине + ФОТО

Переглядів: 1480 0 20.09.2015 в 10:26:53 Творчість
В ЦДЮТ г.Доброполья прошли занятия, направленные на воспитание любви к Родине + ФОТО

У перші дні вересня в гуртках Центру дитячої та юнацької творчості пройшли перші заняття, спрямовані на виховання любові до своєї Батьківщини, рідної землі, піднесення патріотичного духу серед вихованців. 

Під час заходів гуртківці здійснили віртуальні подорожі величними містами України, переглянули відеосюжети чарівних куточків нашої Батьківщини, згадали історію становлення української держави, національну та державну символіку, познайомилися з шедеврами української творчості гуртківців ЦДЮТ, які приймали участь у обласних та всеукраїнських конкурсах та фестивалях.

Цікаві факти про українську мову, пісню, танок, культуру та традиції не залишили байдужим жодного вихованця.

Ігри, вікторини, загадки про українські міста, традиції, національні символи та кольори, одяг та прикраси, пісні, прислівя та приказки поглибити знання гуртківців  про культурну спадщину України.

Диспути та трибуни дали можливість гуртківцям висловити свою думку про Батьківщину, громадську позицію, основний закон України.   

Приклади відомих українців про величезний внесок у розвиток світової науки, культури, спорту у дітей посприяли прагненню гуртківців до досягнення життєвих цілей. 

Виготовлення дерева щастя – топіарія,  у національній кольоровій гамі, символізувало єдність та дружність всіх регіонів України. 

Источник: http://dobr-cdut.jimdo.com


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх