У жителей Доброполья есть возможность принять участие в информационной встрече "Функциональная децентрализация в Украине"

Переглядів: 1352 0 22.09.2015 в 17:42:12 Суспільство
У жителей Доброполья есть возможность принять участие в информационной встрече

Шановні колеги !


   Запрошуємо Вас прийняти участь у заходах, які відбудуться 24 та 25 вересня 2015 року у рамках Проекту «Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні» ГО «Інститут громадянського суспільства» в співпраці з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та за фінансової підтримки Європейського Союзу, проводить Інформаційну зустріч «Функціональна децентралізація в Україні» та дводенний навчальний курс «Практичні аспекти децентралізації та формування дієздатних громад» для працівників органів місцевого самоврядування та представників громадських організацій Донецької області.

   24 вересня 2015 року в рамках інформаційної зустрічі «Функціональна децентралізація в Україні» буде презентовано Проект ЄС «Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні» та обговорено практику застосування законодавства про об’єднання громад. 

   Якщо Ви бажаєте зареєструватись для участі в інформаційній зустрічі, просимо Вас до 18 год. 00 хв. 23 вересня 2015 року заповнити електрону On-line форму, за посиланням, такими даними: прізвище, ім’я, по-батькові (повністю), організація, посада, телефон, email.

   Також повідомляємо, що для бажаючих прийняти участь у навчальному курсі «Практичні аспекти децентралізації та формування дієздатних громад» ведеться окрема реєстрація.

   Для реєстрації Вашої участі на навчальний курс, необхідно до 18 год. 00 хв. 23 вересня 2015 року надіслати на електрону пошту [email protected] такі данні: прізвище, ім’я, по-батькові (повністю), організація, посада, телефон, email.

   Анонс заходів, програма зустрічі, запрошення у додатках у вкладенні.

   Будемо раді бачити Вас серед учасників!

З повагою,
менеджер проекту "Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні"
Ірина Склярова
050-294-44-42


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх