В Шаховской громаде начали оформлять паспорта

Переглядів: 744 0 16.11.2018 в 08:30:28 Новини району
В Шаховской громаде начали оформлять паспорта

Оформити внутрішній паспорт у вигляді  ID картки або закордонний біометричний паспорт мешканці Шахівської ОТГ можуть безпосередньо в своїй громаді. У Центрі надання адмінпослуг, який у вересні відкритий в селі Шахове, з листопада почали надавати цю послугу.

   Якщо раніше треба було їхати  до міста Добропілля, районний центр, то відтепер оформити необхідний пакет документів і через визначений проміжок часу прийти забрати паспорт, можна в самій Шахівській громаді. До речі, Шахівський ЦНАП – не тільки перший  у Донецькій області Центр надання адмінпослуг, відкритий у сільській громаді, але й перший сільський ЦНАП, який розпочав оформлення паспортів.

    Поки обслуговуємо лише жителів, зареєстрованих у Шахівській ОТГ, - коментує Анна Омельченко, начальник Центру надання адміністративних послуг Шахівської сільської ради. - Вартість послуги, терміни виконання нічим не відрізняються від таких же послуг у Добропіллі. Записатись у чергу можна по телефону, або безпосередньо в ЦНАПі. Коли задовольнимо потреби місцевих жителів, будемо обслуговувати людей з інших населених пунктів. На сьогодні більша потреба в оформленні закордонних паспортів.

    Шахівський ЦНАП веде прийом щоденно по буднях, з 8.00 до 15.00 без перерви на обід.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх