У Добропільському районi сталося шість дорожньо-транспортних пригод з постраждалими

Переглядів: 1548 0 29.06.2020 в 09:30:54 Новини поліції
У Добропільському районi сталося шість дорожньо-транспортних пригод з постраждалими

Упродовж червня місяця на обслуговуваній території Добропільського ВП сталося шість дорожньо-транспортних пригод з постраждалими в яких постраждали десять чоловік.

Автомобілі, мотоцикли на вулицях рухаються з великими швидкостями. Обстановка може змінюватися блискавично, і тому під час переходу вулиці необхідно постійно і уважно за нею спостерігати.

Майже дві третини дітей, і навіть дві п'ятих дорослих людей потрапляють під колеса автомобіля саме через те, що не можуть вчасно передбачити небезпеку. Тому, поряд з вивченням "Правил дорожнього руху", діти повинні набувати навичок спостереження: як дивитися, як помічати, визначати швидкість, відстань, напрям подальшого руху транспортного засобу, як передбачити появу прихованого від погляду транспорту. Переважаюча кількість нещасних випадків з пішоходами, пасажирами трапляється саме тоді, коли вони поспішають, хвилюються, бігають. Отже, надмірна поквапність і біг на проїзній частині вулиці мають бути виключені, вулиця обманлива: здається, в цю хвилину немає жодного транспортного засобу, а через секунду він може непомітно виїхати з провулка чи з-за повороту. Перехід вулиці — це всього 10—20 с, і тому на цей час слід припинити розмови й уважно спостерігати.

Будьте УВАЖНІ – безпека на дорозі ЦЕ ЖИТТЯ!!!


У Добропільському районi сталося шість дорожньо-транспортних пригод з постраждалими


Джерело: Добропільське Відділення Поліції

Мітки: полиция, дтп


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх