У Добропіллі вручено подяку керівнику Громадської організації «Право на життя» за плідну співпрацю з відділом пробації

Переглядів: 724 0 14.02.2020 в 08:30:25 Новини підприємств
У Добропіллі вручено подяку керівнику Громадської організації «Право на життя» за плідну співпрацю з відділом пробації

Становлення пробації в Україні складний, але дуже захоплюючий процес, який потребує від співробітників служби всебічного налагодження відносин з різними сферами діяльності, залучення до плідної співпраці державних та недержавних організацій, громадських організацій та фізичних осіб, які б могли сприяти вирішенню криміногенних потреб суб’єктів пробації та запобіганню вчиненню ними повторних правопорушень.

Добропільський відділ пробації сформував всеохоплюючий Банк ресурсів, залучивши до співпраці різного роду організації. Але найбільш плідна та результативна робота з Громадською організацією «Право на життя», яку очолює Олександр Денисенко.

Громадська організація «Право на життя» займається реабілітацією та соціальною адаптації суб’єктів пробації, які мають труднощі пов’язані із зловживанням алкоголю, наркотиків, ВІЛ–інфекцією та СНІД та перебувають на обліку в уповноваженому органі з питань пробації.

11 лютого, з нагоди святкування 5-ої річниці прийняття Закону України «Про пробацію» Олександру Денисенко, голові правління Громадської організації «Право на життя» було вручено подяку за успішне партнерство при здійснення профілактики наркоманії та СНІДу серед суб’єктів пробації.


Джерело: Добропільський міськрайонний відділ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх