В Доброполье открыли клуб любителей настольных игр

Переглядів: 1579 0 11.08.2017 в 10:00:23 Новини району
В Доброполье открыли клуб любителей настольных игр

Добропільська центральна міська бібліотека популяризує себе не тільки як інформаційний центр, а й виступає осередком спілкування та розвитку творчих нахилів. Так, на її базі створено новий клуб за інтересами – клуб шанувальників настільних ігор «Вчитися граючись». Його відкриття стало можливе завдяки програмі Active Citizens Ukraine від Британської Ради при підтримці ГО «Міцна громада».

Настільні ігри з давніх-давен були популярним засобом для розваг. Крім того, кожна гра сприяє розвитку мислення, уваги, моторики, пам’яті, логіки і, звісно, веселому настрою. Центральна міська бібліотека та клуб шанувальників настільних ігор "Вчитися граючи" запрошує всіх бажаючих щоп'ятниці та щосуботи з 12.00 до 16.00 граючи, з користю провести вільний час.

biblioteka

Зустрічі в бібліотеці можуть стати стимулом до реального спілкування. Учасники клубу розвивають творчий потенціал, удосконалюють навички спілкування, відпочивають від буденних справ, занурюючись в атмосферу гри і азарту. Ігротека сформована, враховуючи інтереси різних вікових категорії. Цікаво буде всім: і компанії з двох гравців, і великій, і зовсім маленьким відвідувачам, і дорослим. Вчитися граючи - це реально і цікаво.

biblioteka2

Фонд ігротеки складається з ігор: "Квиток на поїзд: Європа", "Колонізатори", "Аліас" для дітей і для дорослих, "Мафія: вся родина", "Авіалінії", "Монополія", "Барселона чи Верона", "Подорож Європою", "Подорож Україною", "Вікторина Україна", шахи, нарди, доміно, шашки.

bibliotek1

"Запрошуємо до клубу шанувальників настільних ігор. Ви переконаєтесь, що в бібліотеці час плине по особливому, не помітно. А результатом вашого відвідування стануть нові знання та знайомства і безперечно гарний настрій".


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх