У Добропіллі відкриється оновлений публічний простір - Сквер 21

Переглядів: 1718 0 13.12.2018 в 08:30:28 Афіша
У Добропіллі відкриється оновлений публічний простір - Сквер 21

Запрошуємо добропільчан 15 грудня на відкриття Скверу 21, що знаходиться за адресою: вул. Фестивальна, 21. Цей публічний простір у Добропіллі скоро стане осередком культурних подій та розваг у місті. Філософія скверу - проводити мінімум 21 подію в рік на локації! 
Впродовж року ГО «Місто-сад» разом із активістами міста, Клубом друзів Скверу 21 та міською радою об'єднували людей навколо цього простору. Ми проводили разом свята, тренінги та майстер-класи, виставки та працювали над створенням скверу:
«У сквері буде амфітеатр та сучасні вуличні меблі, які добропільчани зможуть використовувати для комфортного проведення вільного часу, проведення різноманітних культурних та освітніх заходів. Я дякую за роботу ініціативній групі Скверу, членам Клубу друзів за роботу, долученість протягом усього року, міській раді за підтримку, співфінансування та допомогу в реалізації», - розповідає менеджерка проекту відновлення Скверу 21 Яна Брик. 
Програма відкриття:
Офіційна частина
12.00 – 13.00 – прес-конференція щодо відкриття Скверу 21 в Добропільській міській раді;
14.00 – 16.00 – культурно-масовий захід «Скверний пікнік».
Сквер 21 відновлюється в проекті «Все перетвориться на Місто-сад: від Маріуполя до Лисичанська», який виконується в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Місто Добропілля фінансує підготовчі роботи.

Хто ми? «Місто-сад» - ініціатива, що створює публічні простори як платформу для формування активного громадянського суспільства, автори проекту відновлення парку «Шовковичний» у Слов’янську.

Контактна особа: Яна Брик, менеджерка проекту Сквер 21 (0983303673)

Ми віримо, що Сквер 21 стане улюбленим місцем в Добропіллі та цікавим простором для туристів!


Джерело: Відкриття Скверу 21


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх