У Добропіллі пандемія не відступає

Переглядів: 2235 0 19.09.2020 в 08:30:00 Новини охорони здоров'я
У Добропіллі пандемія не відступає

Протягом тижня темпи розповсюдження короновірусної хвороби у великому Добропіллі зростають. З початку пандемії зафіксовано 16 випадків захворювання, з них 8 за останній тиждень! Міська рада вкотре наголошує на необхідності дотримання карантинних обмежень та протиепідемічних рекомендацій МОЗ. Захворіти може будь-хто, і не можна знати наперед, яким буде перебіг хвороби. Навіть не маючи симптомів, можна виявитися носієм хвороби і заразити осіб із груп ризику.
Пандемія триває.
Тож намагайтеся уникати масових скупчень людей, ретельно мийте руки з милом, носіть індивідуальні засоби захисту.
Кабінет Міністрів ухвалив рішення, згідно з яким у зеленій зоні, до якої належить і Донеччина, школи та дитячі садки можуть бути закриті на карантин, якщо на самоізоляції через контакт із особою, хворою на COVID-19, перебуває понад 50% класів. Будемо сподіватися, що школи та дитсадки Добропілля цю межу не перетнуть.
Пам’ятайте, хвороба не минає швидко, лікарі Добропілля всіх ланок готові надати допомогу хворим, для цього є всі необхідні ресурси, та багато залежить від кожного з нас. Будьте обережними, зваженими та відповідальними щодо свого здоров’я, та здоров’я своїх близьких!


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх