У Добропiллi не відбулась cесія – проблеми не вирішено. Що робити і хто винен?

Переглядів: 1250 0 12.11.2020 в 08:30:35 Новини місцевої влади
У Добропiллi не відбулась cесія – проблеми не вирішено. Що робити і хто винен?

11 листопада позачергова 78 сесія Добропільської міської ради, яка мала відбутися об 11 годині, не розпочала роботу.

У сесійній залі зареєструвалося лише 15 депутатів. А цього недостатньо для кворуму.

Добропільський міський голова Андрій АКСЬОНОВ у своїй промові підкреслив, що на сесії мало бути розглянуте надзвичайно актуальне для міста питання. Вкрай необхідно було ухвалити рішення про запозичення коштів для капітального ремонту дороги по вулиці Івана Франка (колишня Фрунзе).

Частина депутатів Vll скликання не з'явилися на засідання сесії з поважних причин (лікарняний, відрядження), інша частина склали повноваження у зв'язку з тим, що стали депутатами в інших громадах. Проте є і такі, хто не прийшов без поважних причин, тобто умисно...

Виявляється, деяким депутатам більш до вподоби конфронтація, ніж добробут і порядок у рідному місті. І якими б гаслами вони не прикривалися, результат очевидний – Добропілля НЕ отримає такого необхідного фінансування.

Чи усвідомлюють це депутати Олексій Володимирович Ульянич, Петро Миколайович Поліщук, Ольга Степанівна Осмятченко, Валентина Миколаївна Орлова, Віталій Олександрович Вальт, Ольга Володимирівна Гетьман, Ольга Вікторівна Скрипченко, які без поважної причини не з’явилися на сесію? Мабуть, що так. Але здається, їм байдуже до інтересів виборців.

Більш того, вони завчасно були попереджені, отримали проєкти рішень для ознайомлення та надали попередньо згоду на участь у сесії. А перед самим початком засідання вже ігнорували телефонні дзвінки. Вони прекрасно розуміють, що їх дії мають наслідки у вигляді руйнації усього запланованого процесу ремонту дороги.

Прикро, що деякі з них нещодавно на камери віщали про турботу й любов до виборців та рідного міста, обіцяли навести лад у найвіддаленіших куточках, а вже сьогодні знехтували однією з найважливіших проблем міста. Адже питання ремонту цієї дороги активно обговорюється містянами в усіх соцмережах. Та тепер ми знаємо кому «подякувати» за неприйняте рішення, та як наслідок – невиконані роботи на найбільш проблемній вулиці міста.

До речі, деякі з порушників депутатської дисципліни скоро стануть депутатами наступного скликання.

Та чи можна довірити таким несвідомим депутатам розбудову нашої територіальної громади? Питання залишається відкритим…


Джерело: https://mrd.gov.ua

ComForm">
avatar
Наверх