У Білозерську збудують Палац спорту

Переглядів: 769 0 10.06.2020 в 09:30:32 Новини спорту
У Білозерську збудують Палац спорту

Будь-який спорт потребує витримки, сили волі, бажання і старань. Однак іноді вирішальним стає не дуже романтичний фактор – матеріальний.

Відтак, більшість дітей у селах чи маленьких містах навіть і не підозрюють про існування деяких видів спорту. Відсутність місць для тренування «виганяє» й уже досвідчених спортсменів за кордон.

До кінця 2020 року за адресою , вул. Шахтарської Слави, 19 роспочнеться "Капітальний ремонт Палацу Спорту.

Це важливий маштабний спотивний об'єкт побачать жителі і гості нашого міста.

У 2018 році розпочато капітальний ремонт за кошти Державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджетів. У зв'язку з виникненням додаткових робіт, необхідність в яких виникла під час ремонту, в 2019 році проведено коригування існуючого робочого проекту та отримано позитивний експертний звіт на закінчення робіт.

Як стало відомо з оголошення, опублікованого в електронній системі Prozorro на завершення капремонту було виділенно ще 6 159 628.67 гривень.

Нагадаємо, що депутати Добропільської міської ради підтримали рішення про виділення 186012 грн для оплати виготовлення проектно-кошторисної документації та експертизи по капремонту Палацу спорту міста Білозерське.


Джерело: Белозерское - новости, события


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх