Добропольчанам на заметку: благоприятные дни для свадьбы в 2018 году

Переглядів: 1060 0 18.12.2017 в 12:00:07 Суспільство
Добропольчанам на заметку: благоприятные дни для свадьбы в 2018 году

Мабуть, важко знайти більш забобонного людини, ніж дівчина, яка збирається заміж. Навіть сама впевнена в собі бізнес-леді, скептично налаштована до астропрогнозів, прикмет та ворожінь, з особливою ретельністю вибирає не тільки квіти для весільного букета, урочистий наряд, зал, музикантів і фотографа, але і дату весільного свята.

Молодята вибирають дату весілля, виходячи з своїх переконань.

Недарма вважається, що саме в цей день закладається перша цеглинка для новоствореної сімейної осередку. Вона може стати щасливою, і партнери будуть любити один одного все життя, або ж, навпаки, нещасної, а сімейне життя буде супроводжуватися сварками і розладом. Планувати сприятливу дату для весілля можна, виходячи з декількох критеріїв.

2018 рік для весілля

Не секрет, що одні молодята більше довіряють прогнозам зірок, інші — вченням фен-шуй, треті – нумерології а четверті — православним календарем. Давайте розберемося, яким буде 2018 рік для весіль, а також дізнаємося, які дні будуть сприятливими для укладення союзу. Головний критерій, за яким оцінюється рік – кількість днів.

Високосні роки здавна вважаються несприятливим часом для укладання шлюбного союзу, так як обіцяють йому швидкий розпад і нещастя. Відразу зазначимо, що 2018 рік – цілком звичайний. В ньому буде всього 365 днів. Тим не менш, народні прикмети наділяють негативними характеристиками ще два роки, наступні за високосним. Виходячи з того, що 366 днів було в 2016 році, 2017 і 2018 вважаються найкращими періодами для весіль, так як перший з них у народі називають роком вдови, а другий – вдівця.

Хоча 2018 названий роком вдівця, не поспішайте вірити дурним забобонам!

Що ж, нерозумно припускати, що протягом цілих трьох років люблячі серця повинні забути про те, щоб зв'язати себе шлюбними узами. Для найбільш забобонних молодят скажемо наступне: по-перше, з точки зору китайського календаря 2018 рік Собаки стане одним з найбільш сприятливих для створення нової сім'ї, а по-друге, набагато більший вплив на союз надає дата весілля.

2018 рік за китайським календарем

Як же китайці розцінюють вплив Собаки на долю молодят? Почнемо з того, що тотем 2018 року набуде чинності 16 лютого 2018 року і продовжить своє правління до 4 лютого 2019 року. У Китаї собаку завжди вважали твариною, що характеризується надзвичайною відданістю і добротою. Саме такими рисами вона наділяє союзи, укладені під її заступництвом. У рік Собаки будуть створені самі тривалі шлюби.

Все тому, що кожен з партнерів готовий піти на компроміс, розуміє потреби коханого і вміє жертвувати особистими інтересами і бажаннями на користь сім'ї. Відносини в союзі завжди будуть теплими, комфортними і душевними. Можливо, комусь може здатися, що в цій сім'ї замало пристрасті, так як Собака – тварина спокійна, яка не потребує радикальних змін і занадто сильних емоцій. Вона воліє максимально швидко вирішувати конфліктні ситуації.

Згідно з китайським календарем, 2018 рік — самий вдалий для весіль

Тотем 2018 року обіцяє сімейним осередкам фінансове і матеріальне благополуччя. Ще однією доброю новиною є те, що тотем сприяє швидкому поповненню сімейства: вже незабаром у стінах вашого дому лунатиме дзвінкий сміх дітвори . Головне – догодити Собаці зі святом. Плануючи весілля, пам'ятайте, що вона не любить зайвої пишності .
2018 рік по фен- шуй

Визначити день весілля по фен-шуй набагато складніше, ніж за місячним календарем. Краще звернутися до фахівця, який вкаже не тільки день, але й години, сприятливі для укладення щасливого і міцного шлюбу. Створювати сім'ю краще в ті дати, які будуть для вас днями Рівноваги, Удачі, Встановлення, Стабільності і Відкриття.

Днями, яких однозначно слід уникати, є дні «Ша» – вони роблять партнерів надмірно марнотратними, чварними і схильними пістійно запізнюватися. На які дні в 2018 році припадуть сприятливі або невдалі дати? Дізнатися це можна, зробивши персональний розрахунок для партнерів.

Найкращий день для вінчання в 2018 році — 15 квітня

Несприятливим періодом для весіль вважався травень, але зараз цією прикметою можна знехтувати. Для наших предків цей місяць був складним, адже в травні починалися сільськогосподарські роботи, люди весь день орали та сіяли – які вже тут гуляння! Ну а найбільш сприятливими днями для весіль, заручин і сватання вважалися непарні дати — наприклад, 3,9,17 25.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх