Слот Feelin' Fruity: Win Ways

Переглядів: 4995 0 18.10.2022 в 21:52:52 Новини підприємств
Слот Feelin' Fruity: Win Ways

Слот Feelin' Fruity™: Win Ways працює на 7 барабанах і до 14400 виграшних ліній за допомогою програмного забезпечення Novomatic GreenTube. Ця фруктова насолода прагне стати пікантною сенсацією, яка має дивовижний потенціал і кілька цікавих функцій. Відкусіть цей соковитий кайф у казино Космолот онлайн для розваги.

Як грати в слот Feelin' Fruity™: Win Ways?

Свіжість цього енергійного і барвистого фрукта вимагатиме від вас лише ставки.

  • Кнопки Hit Total Bet +/- дозволяють збільшити або зменшити бажаний рівень ставки.
  • Кнопка "Пуск" запустить барабани, коли ви виберете свої ставки.
  • Авто запускає автоматичні оберти, які триватимуть стільки, скільки ви виберете.
  • Gamble/Collect запустить функцію азартної гри після виграшу або збере виграші.

Особливості слота

У грі є 6 вертикальних барабанів і 1 горизонтальний, який має лише 4 позиції, і виграшним способом є створення каскадів лише для вертикальних барабанів.

Це означає, що символи в сітці з 6 барабанами згорнуться після виграшної комбінації, щоб створити більше місця для випадання нових символів, тоді як верхній барабан переміститься на одне місце вліво, щоб звільнити місце для нового символу.

Безкоштовні обертання

Вам потрібно буде отримати принаймні 4 символи розкиду, щоб потрапити на той самий барабан, щоб запустити функцію безкоштовних обертань, яка присуджує 12 обертань. За кожен другий ініціюючий Scatter вище 4 ви отримаєте додаткові 5 обертань на Scatter.

Під час цієї функції символи Scatter з’являтимуться лише на верхньому барабані, і якщо ви виграєте 3 або 4 символи Scatters, ви зможете виграти додаткові 5 або 10 обертань. Крім того, ця функція включає зростаючий множник виграшу, який починається з x1 і збільшується на одиницю після кожної реакції.

Азартна гра

Після створення виграшу ви отримаєте шанс подвоїти виграші, спробувавши зіграти виграну суму. Якщо ви вирішите спробувати зіграти в азартні ігри, ви ризикнете вгадати колір наступної карти, натиснувши червону або чорну кнопки. Якщо ви зробите правильний припущення, ви виграєте зіграну суму x2, а якщо програєте, ви втратите зіграну суму та повернетеся до основної гри.

Висновки про ігровий автомат

Feelin' Fruity™: Win Ways — це чудовий ігровий автомат із цікавими функціями, як-от збільшення кількості ліній виплат, збільшення множників і деякі спеціальні символи, такі як scatter або wild. Жодна з пропонованих тут функцій не є інноваційною, але коли справа доходить до слота, натхненного фруктами, вони, безперечно, додають родзинку класиці. Це слот із середньою волатильністю, який сподобається всім гравцям, які просто не можуть встояти перед хорошим слотом із фруктовою тематикою.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх