«Розвиток пізнавальної активності учнів засобами туристсько-краєзнавчої роботи».

Переглядів: 1439 2 24.10.2011 в 17:23:53 Суспільство
«Розвиток пізнавальної активності учнів засобами туристсько-краєзнавчої роботи». Сьогодні, 24 жовтня,  в центральній районній бібліотеці було проведено семінар відповідальних за  туристично-краєзнавчу роботу  «Розвиток пізнавальної активності учнів засобами туристсько-краєзнавчої роботи».
Робота з туристичного напрямку  в районі є актуальною, тому мета семінару – активізація краєзнавчої роботи в населених пунктах району.
Огляд літератури краєзнавчого напрямку був представлений бібліотекарем центральної районної бібліотека С. Бичкарьовою.
Відповідальна за туристично-краєзнавчу роботу в районі, вчитель історії Золотоколодязької ЗОШ А. Тераніс виступила перед присутніми з інформацією про проведений обласний семінар.
Під час роботи учасниками семінару були розроблені та прийняті основні напрямки туристично-краєзнавчої роботи в районі на 2012 рік.
В ході практичної частини семінару було відвідано туристично-краєзнавчий центр, який діє при міському відділі освіти.

http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
2 Pabel • 14:50:15, 26.10.2011
Был на мероприятии. Ожидал от него большего. Из плюсов: созданы виртуальные экскурсии по Донецку, а также программы и прояая информация по туристическим маршрутам к Евро-2012. Доброполья среди них при беглом просмотре не выявил.
Явные минусы: часть времени шановна громада провела в гнусных разборках, как правильно любить Донецк и что показывать нашим гостям. Последнего докладчика с его экотуризмом практически никто не слушал - все устали от этих разборок...
Вобщем, кто пропустил мероприятие - ничего не потерял!
avatar
1 Pabel • 11:30:37, 25.10.2011
В среду (завтра), в 11:00 в конференц-зале библиотеки им.Крупской в Донецке состоится мероприятие, посвящённое туристическим маршрутам Донбасса к Евро-2012 (Донецкий институт турбизнеса), загадкам истории Донецка (Е.Ю.Ясенов), экотуризму в Донбассе (В.А.Химченко) и т.д.
ComForm">
avatar
Наверх