Ряди "лицарів Вітчизни" поповнилися вихідцем з Добропільщини

Переглядів: 1294 1 07.11.2011 в 09:41:43 Новини району
Ряди Директор одного з сільгосппідприємств Добропільщини  нещодавно став володарем почесного ордену та іменної шаблі.
Очолюване Володимиром Голованьовим підприємство СТОВ «Торецьке» вже декілька років підряд потрапляє  до рейтингу кращих сільгосппідприємств району. На стіні в кабінеті директора сьогодні гордо висить підтверджуючий диплом, отримання якого стало можливим завдяки праці усього колективу підприємства.
Цього ж року настала черга Володимиру Миколайовичу  отримувати індивідуальні нагороди.
Володимир Миколайович був запрошення до Києва. Там, у резиденції Президента — у Маріїнському палаці, власне, і пройшло нагородження.
За успіхи його підприємства і його особистий  внесок у соціально-економічний розвиток України Голованьова В. М. удостоєно звання «Лицар Вітчизни», нагороджено орденом, повна назва якого — «Золотий хрест честі і звитяги «Лицар Вітчизни». Окрім ордена, Володимир Миколайович  отримав колекційну іменну шаблю, на лезі якої вибиті ім’я, по батькові та прізвище власника. Також керівнику вручили нагрудний знак Легіонера та посвятили до «Лицарського легіону України».
Отримання нагороди саме цим керівником, напевно, є невипадковим. Адже СТОВ «Торецьке» є одним із тих підприємств Добропільського району, яке динамічно розвивається і справно платять податки до бюджету.
Володимира  Миколайовича важко застати в кабінеті, він весь час в полі. Адже, як не крути, а найголовніші рейтинги для сільгоспвиробника складаються саме там. І якщо і керівник, і працівники сумлінно працюватимуть протягом року, то восени обов’язково зберуть гарний урожай. Це, напевно, і є для них найпочеснішим рейтингом.
Треба відзначити, що такою високою відзнакою було відзначено лише 3 чоловіка з України.


http://dobrrda.gov.ua











Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 Vlados • 11:36:45, 07.11.2011
Круто:)
ComForm">
avatar
Наверх