Психологічні тренінги від PIN

Переглядів: 739 0 05.05.2016 в 07:44:21 ГО Добро
Психологічні тренінги від PIN

В квітні місяці 2016 року у місті Білицьке пройшла серія психологічних тренінгів для дітей старшого шкільного віку. Працювали з дітьми практикуючі психологи чеської організації «Людина в біді» (PIN) Михайло Шаповалов та Олексій Літвінов.

Тренінги відбулися в три етапи:16.04, 23.04, 21.05, основною загальною темою цих занять було «Зняття психо-емоційного напруження», «Тренінг з побудови команди»,  «Зняття внутрішнього напруження за допомогою телесних практик»  цільовою аудіторією  були діти старшого шкільного віку з 10 до 15 років (група 10-11 осіб).

Психологічний напрямок тренінгів для дітей був обраний, тому що саме діти вкрай уразливіший контингент ВПО. Туга за домівкою, за своїми друзями, своєю школою, деякі діти втратили свої домівки назавжди, та саме те, що воєнні дії тривають досить тривалий час і вони не мають можливості повернутися додому все це впливає на психологічний стан підлітків. Деяких з них приваблює віртуальне життя, саме в ньому вони відчувають себе комфортно та захищено, інші замикаються у собі, у кожного своя проблема. За допомогою кваліфікованих психологів діти отримали безкоштовну психологічну допомогу, зуміли перебороти в собі відчуття тревоги, напруження, дуже сподобалися дітям вправи на командність та заняття з арттерапії.

В рамках реализації проекту «Працевлаштування ВПО та місцевого населення Донецької та Луганської областей» громадською організацією «Добропільський центр молоді «Добро» за фінансової підтримки уряуо Японії»


Психологічні тренінги від PIN


Психологічні тренінги від PIN


Психологічні тренінги від PIN


Психологічні тренінги від PIN


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх