Наровіловій Людмилі Володимирівні присвоєно звання "Почесний громадянин Добропільського району"

Переглядів: 1089 0 29.09.2020 в 09:30:48 Суспільство
Наровіловій Людмилі Володимирівні присвоєно звання

Згідно рішення сесії Добропільської районної ради від 25 вересня 2020 року № VII – 47/15 звання «Почесний громадянин Добропільського району» присвоєно Наровіловій Людмилі Володимирівні, активному громадському діячу, яка 15 очолювала Асоціацію жінок регіону в Добропільському районі.
«Я люблю цю землю, своє Добропілля, його людей – простих і скромних, працьовитих і самовідданих, добрих і безкорисних», - так говорить Людмила Володимирівна, і ці слова без пафосу, вони закладені з дитинства. За 47 років роботи в Добропільському районі (з яких 32 роки становить державна служба) Людмила Володимирівна набула глибокого визнання, авторитету, щиру повагу серед жителів району. Чіткість, компетентність, енергійність - це риси, притаманні стилю роботи Людмили Володимирівни.

На святі "Неповторна материнська доля", яке відбулося цими вихіними в с. Золотий Колодязь, Людмилі Володимирівні урочисто було вручено стрічку та знак Почесного громадянина району.
Проєкт «Неповторна материнська доля» посів третє місце у Всеукраїнському конкурсі на кращу жіночу ініціативу в номінації «Нова Україна». Більше 100 жінок стали героїнями цього свята. За 14 років у реалізації проєкту взяло участь більше 3 тисяч сільських жителів. По її ініціативі проводилися конкурси та свята «Жінка року», «Жінка – гордість Добропільщини», «Не рука, а душа вишиває», «Віддай серце дітям».

Чарівна, невгамовна Людмило Володимирівно!
Громада Добропільського району щиро вітає Вас з високим званням, пишається Вами і Вашими успіхами та дякує за плідну працю на благо нашого району. Ви робите все за покликанням душі!
Нехай кожен Ваш день буде сонячним, сповненим новими враженнями, позитивними емоціями, креативними думками, які вдавалося втілювати у життя, даруючи часточку себе підростаючому поколінню, рідним, близьким, дорогим людям. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щедрих, довгих років життя та Божого благословення.


Наровіловій Людмилі Володимирівні присвоєно звання


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх