Презентовано проект "Створення Агенції Місцевого Економічного Розвитку міста Добропілля"

Переглядів: 971 2 01.04.2013 в 18:00:47 Новини району
Презентовано проект
29.03.2013 року в залі засідань виконкому Добропільської міської ради відбулася презентація проекту Створення Агенції Місцевого Економічного Розвитку міста Добропілля.

У презентації взяли участь експерти з громадської організації «Спільнота Соціально Відповідальний Бізнес», представники виконкому та депутатського корпусу Добропільської міської ради, підприємці, представники громади.

На розгляд присутнім було представлено український та європейський досвід створення та функціонування таких інституцій.

Агенції Місцевого Економічного Розвитку – це неполітичні динамічні інституції, завданням яких є підтримка малого та середнього бізнесу, залучення інвестицій та грантових проектів у місто, розвиток знань, умінь і компетенції жителів міста, допомога органам місцевого самоврядування у впровадженні стратегій розвитку. 

Агенції Місцевого Економічного Розвитку створюються на території присутності ДТЕК для забезпечення сталого розвитку цих регіонів, ефективності програми Соціального Партнерства, а також для підвищення організаційної спроможності громад. Їх діяльність буде спрямована на реалізацію стратегічних програм розвитку відповідних регіонів. На відміну від точкових соціальних проектів з короткостроковим ефектом, програми розвитку – це можливість активізувати місцеву економіку, вирішити соціальні та екологічні проблеми громади.

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля

avatar
1 Vlados • 19:19:44, 01.04.2013
Прикольно, что меня не пригласили:( Неужели так боятся
avatar
2 dobrepole • 04:08:10, 06.04.2013
Далеко живешь теперь) Вот и не пригласили))
ComForm">
avatar
Наверх