В Центральной городской библиотеке Доброполья прошел учебно-правовой урок «Правовая азбука»

Переглядів: 986 0 10.12.2017 в 10:00:49 Новини бібліотек
В Центральной городской библиотеке Доброполья прошел учебно-правовой урок «Правовая азбука»

У рамках правового тижня, 8 грудня в Центральній міській бібліотеці м.Добропілля пройшов навчально-правовий урок «Правова абетка». Ознайомитись зі своїми правами та обов’язками залюбки погодились учні 4-А класу ЗОШ №7 під керівництвом класного керівника В.П.Лейби.

Урок був проведений у форматі вікторини, яка дозволила дітям на прикладі казок та мультфільмів детальніше розглянути випадки порушення, або навпаки виконання прав і обов’язків казкових героїв. Бібліотекарі разом із малечею поринули у світ, де право дитини важливіше за все. Конвенція про права дитини – доказ того, що вони скарб нашої планети.

Отож, звичайним є те, що найвищою цінністю і пріоритетом держави мають бути інтереси дітей. Це стосується – освіти, медичної допомоги, культурного розвитку тощо. Адже сьогоднішні діти – це потужний двигун розвитку нашої держави у майбутньому. Саме вони будуть навчати, лікувати, забезпечувати правопорядок, видобувати вугілля, видавати книжки, ухвалювати рішення та інше. Але сьогодні їм потрібен наш захист та опіка.


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх