Добропольские спасатели напоминают о пожарной безопасности во время празднования Дня Независимости Украины

Переглядів: 1215 0 23.08.2017 в 10:00:53 Новини МНС
Добропольские спасатели напоминают о пожарной безопасности во время празднования Дня Независимости Украины

24 серпня Україна святкує державне свято - День Незалежності. Зазвичай під час свят стрімко зростає кількість пожеж, які виникають внаслідок порушення правил пожежної безпеки. Щоб святкування не призвело до біди, рятувальники закликають людей дотримуватися правил пожежної безпеки.

На теперішній час на території України встановлюється суха, повітряна погода. Полум’я у такому випадку розповсюджується з великою швидкістю. Вогонь може перейти на споруди, що розташовані поряд. Щоб не допустити таких випадків не кидайте непогашені недопалки, сірники. Винуватцями пожеж стають не тільки дорослі, але і діти — вони бавляться, підпалюють суху траву та не здогадуються, які сумні наслідки можуть бути від гри з вогнем. Тому зупиняйте небезпечні вогняні забави. Не проходьте повз них!

Багато святкувань сім’ями проводиться біля води. Не залишайте дітей без нагляду біля водойм. Безпека дітей на воді забезпечується супроводом дорослих. Вони зобов'язані не допускати купання дітей в невстановлених місцях, плавання на непристосованих для цього засобах.

Пам’ятайте! Від Вашої дисциплінованості, відповідального ставлення до вимог безпеки залежить як Ваше життя та здоров’я, так і життя та здоров’я оточуючих людей. Свято запам’ятається надовго, якщо воно пройде без проблем. А подбати про це повинні Ви самі!

 


Джерело: 19- ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх