Добропільські поліцейські розповіли учням про правила безпечного життя

Переглядів: 636 0 03.10.2019 в 11:30:55 Новини поліції
Добропільські поліцейські розповіли учням про правила безпечного життя

Яку шкоду для здоров‘я становлять згубні звички, з якого віку настає адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх та яких правил слід дотримуватися, аби не стати жертвою нещасного випадку чи злочину – про це дізнались учні навчально-виховного комплексу м.Добропілля під час зустрічі з інспектором ювенальної превенції Добропільського відділення поліції Юлією Мурашко.

Розпочалась зустріч правоохоронця із учнями з визначення що ж таке правопорушення, які його види та наслідки. На конкретних прикладах інспекторка поліції розповіла дітям про причини скоєння правопорушень та про відповідальність за протиправні дії. Юлія Мурашко порадила учням, як діяти в ситуаціях, коли стосовно дитини вчиняється злочин.

Під час бесіди із дітьми працівник поліції окрему увагу приділила тій шкоді, котрі спричиняє молодому організму зловживання алкоголем та  тютюном і наркотична залежність. 

Наприкінці зустрічі інспектор ювенальної превенції Добропільського відділення поліції Юлія Мурашко побажала учням гарно вчитися та бути законослухняними громадянами.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх