Добропольская полиция дала разъяснения по поводу конфликта сотрудника с водителем + ВИДЕО

Переглядів: 3020 2 10.01.2017 в 17:40:15 Новини поліції
Добропольская полиция дала разъяснения по поводу конфликта сотрудника с водителем + ВИДЕО

У низці інтернет-сайтів опубліковано відео провокативного характеру, в якому водій зупиняється на дорозі та починає конфлікт з поліцейським, який ніс службу у складі мобільної групи в Добропіллі. Чоловік у грубій формі перешкоджав роботі поліції. Такі дії неприпустимі в зоні АТО, де під час терористичної агресії поліція цілодобово зберігає правопорядок та спокій мирних мешканців. В умовах проведення контр диверсійних заходів будь-які спроби дестабілізації ситуації будуть припинятися в межах, встановлених законодавством.

9 січня наряд поліції працював на міських вулицях у рамках посиленого режиму несення служби під час різдвяних свят. Завданням мобільної групи було недопущення перевезень зброї, вибухівки, виявлення злочинців, а також попередження аварійно-небезпечних ситуацій та допомога учасникам дорожнього руху з урахуванням складних погодних умов.

Побачивши автомобіль, який зупинився на узбіччі дороги, поліцейський підійшов запитати, чи потрібна допомога. Натомість водій в образливій формі зробив зауваження, що правоохоронець працює без світло відбиваючого жилету. Варто зазначити, що відповідно до Закону України «Про Національну поліцію», з 1 січня 2017 року заборонено використовувати елементи однострою старої міліції. За розпорядженням МВС співробітники поліції Донеччини несуть службу у камуфляжній формі.

Громадянин, який представився журналістом, висловлювався нецензурною лайкою та усіляко провокував представника закону, відволікаючи від виконання службового обов’язку та заважаючи роботі поліції. Своїми діями чоловік поставив під загрозу безпеку цілого міста.

Крім того, водій звернувся із заявою про неправомірні дії поліції у Добропільське відділення поліції. Виявилося, що він є непрацюючим місцевим мешканцем. За фактом звернення розпочато перевірку.

Аби люди мали можливість безпечно відпочити під час новорічних та різдвяних свят, понад 2 тисячі співробітників поліції Донеччини 10 днів працювали у посиленому режимі. Цілодобово, без вихідних на вулицях несли службу максимальні сили. Результат – на свята не допущено жодного тяжкого злочину.

Поліція Донеччини сьогодні вже інша та здатна захистити мирних мешканців. Вкотре закликаємо з розумінням ставитися до необхідних заходів безпеки, покликаних врятувати життя людей. Будь-які спроби дестабілізації ситуації задля власного піару будуть припинятися в межах, встановлених законодавством. Той, хто наніс образу співробітнику поліції, має понести покарання, - зазначив очільник поліції Донеччини В’ячеслав Аброськін.

 

Відділ комунікації

поліції Донецької області

 

Видео, о котором упоминается в статье смотрите ниже.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
2 omgdavidblein • 10:16:06, 11.01.2017
Мама мия, какие недоношенные пиарщики в полиции. Один трус в погонах защищал целый город, а один активист поставил целый город под угрозу.

Жилетки никто не отменял. А хвост зебры отменили, полицейские должны использовать кружочек, что ж забыли об этом написать горе-пиарщики?
avatar
1 jeka777 • 22:03:03, 10.01.2017
айяяяй! поставил под загрозу безпеку цилого миста! Надо быть оленем и выполнять все приказы копов, разве ты не знал? КОПы наше всё, мы никто.
ComForm">
avatar
Наверх