Перемоги юних журналістів

Переглядів: 1042 0 06.03.2012 в 18:19:21 Суспільство
Перемоги юних журналістів
   За ініціативи Донецького обласного дитячо-молодіжного центру і Ліги юних журналістів Донецької області, в рамках проекту «Медіа-дружба», редакція шкільної газети «Бегемот» Золотоколодезянської школи Добропільського району взяла участь в конкурсі юних журналістів Київської області «Вперед, юнкор!», який пройшов в місті Узин в перші дні березня.

   У творчому змаганні також взяли участь 12 дитячих редакцій Київської області. Конкурсна програма була розділена на два етапи: заочний - учасники заздалегідь направляли в оргкомітет випуски своїх видань та очний - безпосередня зустріч команд. Протягом декількох годин юнкори повинні були випустити односмугову газету на задану тему.

   За підсумками конкурсу, газета «Бегемот» була визнана кращою. Добропільські  юнкори також зайняли  перше місце в номінації «Фото».

Для довідки:

   Газета «Бегемот» була створена в жовтні 2010 року Лігою юних журналістів Донецької області в рамках проекту «Шкільна газета», при фінансовій підтримці управління у справах сім'ї та молоді Донецької облдержадміністрації.

Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх