Обращение секретаря Добропольского городского совета к жителям Доброполья в связи с обострением общественно-политической ситуации

Переглядів: 2020 0 11.04.2014 в 20:19:46 Новини місцевої влади
Обращение секретаря Добропольского городского совета к жителям Доброполья в связи с обострением общественно-политической ситуации

Дорогі добропільці! Вельмишановна громадо!

   Події останніх днів на Донеччині викликали глибоке занепокоєння станом суспільно-політичної ситуації, велику тривогу стосовно майбутнього регіону. 
   Донбас є особливим регіоном – за економічними, політичними, суспільними, мовними, національними і духовними ознаками. Але надважливим є те, що Донбас в ці буремні часи – від кінця листопада минулого року і донині, проявляє надзвичайну витримку, мужність, виваженість і позиціонує себе відповідальним трударем, мудрим політиком і гідним патріотом Батьківщини. В цьому є великий доробок і добропільців, які, думаючи про сьогоднішній і завтрашній день, сумлінно працюють на шахтах, фабриках, у школах, лікарнях, сфері сервісу і відповідально ставляться до своїх громадянських обов’язків.
   Ми, добропільці, свідомі того, якого горя, жертв, руйнацій можуть завдати дії сьогоднішніх сепаратистів, до яких незворотних наслідків призведуть не лише на Донеччині, але і в Україні. Тому ми заявляємо не лише про своє обурення діями проросійськи налаштованих груп, але й про намір дбати про злагоду та спокій у нашій громаді і суспільстві в цілому. Адже мир і єдність – це головна запорука у подоланні всіх негараздів, труднощів і розбіжностей. 
   Разом, об’єднавшись навколо ідеї забезпечення єдності України, ми переживемо все, вийдемо переможцями і будуватимемо незалежну, соборну, сильну Україну.

Дорогі добропільці, земляки!

   Високо цінуючи ваші виваженість, мудрість, терпіння, дякуючи за глибоке розуміння суті глибинних суспільно-політичних процесів у державі, звертаюсь до вас із проханням і надалі підтримувати спокій, злагоду в сім’ї, трудових колективах і громаді. Працюймо і живімо з усвідомленням особистої відповідальності за долю родини і України. 
   В свою чергу міська влада, незважаючи на надважку ситуацію, робитиме і надалі все, щоб забезпечити життєдіяльність міста і вас, його жителів. Ми налаштовані на конструктивну працю з усіма політичними силами і громадськими організаціями з метою вирішення проблем, розширення поінформованості й участі у будівничих процесах. 
   Будьмо і в ці непрості дні, і завжди однією сильною згуртованою родиною у дружній сім’ї Донеччини і країни! Пройдемо з честю всі випробування в ім’я світлого майбутнього України!

Віктор ДРЕВАЛЬ, секретар Добропільської міської ради 

Источник: http://radadobropillya.org


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх