Обращение председателя Добропольской райгосадминистрации к жителям района по поводу обострения ситуации в Донецкой области

Переглядів: 1942 0 07.04.2014 в 18:50:42 Новини району
Обращение председателя Добропольской райгосадминистрации к жителям района по поводу обострения ситуации в Донецкой области

   Політична ситуація в Донецькій області, та в цілому, в Україні, знову різко загострилася.

   6 квітня проросійськими силами було захоплено адмінбудівлю Донецької облдержадміністрації та Управління Служби безпеки України. В Донецьку тривають мітинги з використанням російських триколорів.

   7 квітня сепаратисти самовільно проголосили про утворення «Донецької народної республіки», заявляють владі ультиматум – призначення референдуму з питання приєднання Донецької області до Російської Федерації.

   Учасники політичного конфлікту переходять всі межі дозволеного.

   Зрозуміла стурбованість, з якою живе і добропільська громада. Нас всіх не залишають думки про сьогоднішній і завтрашні дні. Але незважаючи ні на що, ми повинні зрозуміти, що мир і злагода на нашій землі - це найголовніше, і це залежить тільки від нас. Тільки разом, єдиною неділимою Україною ми повинні, переживши усі негаразди сьогодення, будувати незалежну, стабільну, процвітаючу Україну.

   Шановна громадо! Звертаюся до вас, до своїх земляків: не піддавайтеся провокаціям, загальному психозу!

    Наш район – сільськогосподарський. Сьогодні нам потрібно своєчасно виконати всі весняно-польові роботи, бо як кажуть у народі: «Один весняний день рік годує», та працювати для соціально-економічної стабільності як регіону, так і країни.

   Шановні земляки! Я висловлюю глибоку занепокоєність з приводу останніх подій, що відбуваються в країні, рішуче засуджую безлад та антидержавні дії з боку окремих радикально налаштованих політичних екстремістів, які занурюють нашу країну в безодню хаосу та беззаконня.

   Закликаю громаду Добропільського району мирно працювати на благо своїх родин, зберігати спокій і злагоду в суспільстві.Запевняю, що районна влада налаштована на конструктивну роботу всіх органів влади, організацій та установ, стабільне функціонування закладів освіти, медицини та культури. Громада Доброго Поля – за мир і порядок в регіоні і країні!

Голова Добропільської райдержадміністрації                                                                                           Ю.І. Середа

Источник: http://dobrrda.gov.ua


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх