В Доброполье появился новый вид спорта

Переглядів: 1632 0 25.11.2017 в 14:00:01 Новини спорту
В Доброполье появился новый вид спорта

Одним з пріоритетних напрямів роботи органів місцевої влади є створення належних умов, особливо дітей та підлітків, для занять фізичною культурою та спортом. Важлива складова розвитку фізкультурно-оздоровчого руху – розширення спектру видів спорту, яким на території міста можуть займатися мешканці , незалежно від вікової категорії.

Самбо - досить популярний в Україні вид боротьби. Нещодавно він з’явився і у нашому місті. Та ось нарешті, після тривалих тренувань , підопічні Добропільських тренерів вирішили спробувати свої надбання з самбо на рівні області.

18 листопада у Слов’янську відбувся чемпіонат Донецької області з самбо серед юнаків та дівчат 2004-2006 р.н., 2007-2009 р.н.

На килимах спорткомплексу «Локомотив» змагались 140 спортсменів з Добропілля, Бахмутського району, Лиману, Слов’янська, Мирнограду.

Велике Добропілля представляли 20 самбістів- вихованців центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (тренери Добропілля– Сорокіна І. О., Пузіков О. О., тренер сел.Новодонецьке -Шестопалова О. С.).

Протягом чемпіонату спортсмени демонстрували потужні та видовищні бої. Отримали велике задоволення від змагань не тільки учасники, а і вболівальники, які кожної хвилюючої миті підтримували своїх лідерів оплесками та вигуками.

Наші самбісти показали високий рівень спортивної підготовки та майстерності і вибороли 15 нагород: дев’ять «золота», два «срібла» і чотири «бронзи»:

«ЗОЛОТО»

Кірнос Дмитро

Шнуренко Євгеній

Шнуренко Влад

Ткачов Данило

Луговий Ярослав

Бутурлимова Ганна

Калюжна Софія

Семенова Юлія

Теслина Юлія

«СРІБЛО»

Анциферова Дар'я

Тамбовцева Яна

«БРОНЗА»

Онуфрієнко Олександр

Удод Анатолій

Білоус Костянтин

Калько Олександр

Ці медалі результат важкої та наполегливої роботи. Виступили гідно.

Переможці змагань були нагороджені кубками, грамотами, медалями і грошовими винагородами.

Вітаємо спортсменів та тренерів. Так тримати!


В Доброполье появился новый вид спорта


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх