"Непереможний Донбас"

Переглядів: 1414 0 12.09.2012 в 18:17:58 Новини району
  У всіх 10 загальноосвітніх школах району пройшли тематичні уроки, години спілкування з історії підпільно-партизанського руху на Добропільщині, визволення Донбасу і населених пунктів Добропільського району, читацькі конференції з питань військово-патріотичного виховання «Слава партизанська», «Тих днів не смеркне слава», «Діти війни – Донеччини славні доньки і сини».        
   5 вересня центральна районна бібліотека провела виїздний захід до Дня визволення Донбасу "История старого фотоальбома" в селі Нововодяне. Учні школи разом з вчителями та бібліотекарем дослідили життєвий та військовий шлях жителів свого села, які захищали свою Батьківщину в роки Великої Вітчизняної війни.
   Після закінчення конференції відбулося покладення квітів до пам’ятника загиблим воїнам – визволителям.
   В центральній районній та сільських бібліотеках оформлені тематичні фотовиставка та виставка літератури, архівних документів «Між життям і безсмертям мости», «Немеркнуче світло великого подвигу».
   Управлінням праці та соціального захисту населення райдержадміністрації влаштовано до Білицького будинку-інтернату двох учасників війни, підготовлено пакет документів для проведення безоплатного капітального ремонту житлового будинку інваліда війни 1 групи Кравцова Г.Є., який буде здійснено протягом вересня – жовтня поточного року.
    7 вересня делегація району на чолі із заступником голови райдержадміністрації Оксаною Іватіною прийняла участь в урочистих заходах, присвячених 69-й річниці визволення Донбасу від німецько - фашистських загарбників на Меморіальному комплексі Савур- Могила в м.Сніжне. В складі делегації - учнівська молодь, воїни-інтернаціоналісти, представники трудових колективів, організацій, установ району, громадських організацій.
    8 вересня в м. Добропілля біля меморіалу загиблим воїнам відбулася зональна зустріч ветеранів Великої Вітчизняної війни (м. Добропілля, Добропільський район, м. Красноармійськ, м. Димитрово) з нагоди 69-ї річниці звільнення Донбасу.
    Ветеранів війни привітали кандидат в народні депутати України Л. Байсаров, міський голова В. Дерипаска, голова райдержадміністрації Ю. Середа.
   Для ветеранів лунали військові та народні пісні у виконанні вихованців міського ЦДЮТ, їх пригощали солдатською кашею та «фронтовими 100 грам», від кандидата в народні депутати Л. Байсарова кожен ветеран отримав подарунки.

Источник: http://donoda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх