Налогоплательщики Добропольского ОГНИ уплатили в бюджет 70 тыс. грн. сбора на развитие виноградарства, садоводства и хмелеводства

Переглядів: 940 0 21.03.2014 в 18:54:16 Новини податкової інспекції
Налогоплательщики Добропольского ОГНИ уплатили в бюджет 70 тыс. грн. сбора на развитие виноградарства, садоводства и хмелеводства

   За період січень - лютий 2014 року платники податків, які перебувають на обліку в Добропільській ОДПІ ГУ Міндоходів у Донецькій області, сплатили до державного бюджету 70 тис. грн. збору на розвиток виноградарства, садівництва та хмелярства. Цей показник перевищив минулорічні надходження за цей же період на 17,8 % або на 10,6 тис. грн.
   Ставка збору складає 1,5 % від товарообігу, одержаного на всіх етапах реалізації в оптово - роздрібній торговельній мережі та мережі громадського харчування алкогольних напоїв та пива.
   Нагадаємо, що звітність зі збору подається щомісячно до територіального органу доходів і зборів, де платник податків перебуває на обліку за податковою адресою, протягом 20 календарних днів, що настають за останнім днем звітного місяця. Сплатити збір необхідно протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем граничного строку подання розрахунку, а саме – до 30 числа місяця, наступного за звітним.


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх